קבלו כמה מתכונים ייחודיים שיקחו אתכם לטיול רחוק מכאן – ספרינג רולס צבעוניים, ווג'י רולס כרוב סיני וראמן מהיר ומושלם.
קבלו כמה מתכונים ייחודיים שיקחו אתכם לטיול רחוק מכאן – ספרינג רולס צבעוניים, ווג'י רולס כרוב סיני וראמן מהיר ומושלם.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
ספרינג רולס צבעוניים
מרכיבים:
3 גזרים
½ כרובית
200 גרם פטריות שיטאקי
שמן זית כתית
מלח
דפי אורז
רוטב צ'ילי מתוק
בצל ירוק
הוראות הכנה:
קולפים את הגזר וחותכים למקלות. חותכים באותה צורה את הכרובית ופורסים פטריות.
מניחים את הירקות על צלחת גדולה המתאימה למיקרוגל, מורחים שמן ומלח על הכל ומכסים בניילון נצמד מותאם למיקרוגל. מחוררים את הניילון הנצמד ומחממים למשך ארבע דקות ו-30 שניות.
מניחים את דפי האורז על משטח נקי ומסדרים תחילה את מקלות הכרובית, ולאחר מכן מקלות הגזר ושתי פרוסות פטריות, בסדר הזה על כל דף.
מקפלים את הדפים בצורת מעטפה ומגלגלים לסגירה של כל הקצוות.
חוזרים על הפעולה עם כל דף עד לשימוש בכל החומרים.
מניחים את גלילי האורז הממולאים על תבנית אפיה, מברישים במעט שמן ואופים ב-200 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות. מגישים עם קצת צ'ילי מתוק ומקשטים בבצל הירוק.
ווג'י רולס כרוב סיני
מרכיבים:
2 שיני שום
2 גבעולי בצל ירוק
100 גרם פטריות
גזר אחד
½ פלפל גמבה אדום
2 גרם ג'ינג'ר טרי
1 כרוב סיני גדול
120 גרם אורז בסמטי מבושל
1 בטטה מגוררת
1 כף דבש
3 כפות רוטב סויה
שמן זית כתית
שומשום קלוי
לרוטב:
50 גרם רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות חומץ אורז
1 כפית רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
הוראות הכנה:
קוצצים שן שום, בצל ירוק, פלפל גמבה אדום וג'ינג'ר. מטגנים תוך כדי ערבוב במחבת או בווק על אש גבוהה עם מעט שמן זית ומבשלים את הירקות עד להזהבה. מוסיפים את האורז ואת הבטטה המגוררת יחד עם דבש ורוטב סויה. מטגנים תוך ערבוב כמה דקות ומניחים בצד.
בינתיים מביאים מים לרתיחה ומבשלים את עלי הכרוב הסיני במשך חמש דקות או עד לריכוך. מצננים את העלים ומסננים מהמים.
מניחים את העלים המסוננים על משטח העבודה וממלאים כל עלה בתערובת הירקות. מקפלים את הדפנות ומגלגלים עד שהעלה נאטם מכל הכיוונים. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים והירקות.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש גבוהה, וצולים את הרולים משני הצדדים.
מכינים את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים יחד בקערה. מגישים עם הרולים ומקשטים בשומשום קלוי.
ראמן מהיר ומושלם
מרכיבים ל-2 מנות:
800 מ"ל מים
2 ביצים
2 חבילות של אינסטנט נודלס
10 גרם חמאה
2 פרוסות גבינת צ'דר
שומשום קלוי
בצל ירוק קצוץ
הוראות הכנה:
מביאים את המים לרתיחה בסיר. בסיר אחר ,מרתיחים מים לבישול הביצים. כשהמים רותחים בשני הסירים, מוסיפים את הנודלס/ הביצים, כל רכיב בסיר משלו. את הנודלס מבשלים במשך 2 דקות ואת הביצים במשך 5 דקות.
מוסיפים לנודלס את שקיק התיבול שמגיע איתן, מערבבים לכדי פיזור אחיד במים ומורידים מהאש. מקלפים את הביצים המבושלות.
הרכבת המנה והגשה:
יוצקים מהנודלס ומהציר שלהן לקערה עמוקה. מוסיפים כפית חמאה ופרוסת גבינה ומערבבים היטב עד להמסה בציר. חוצים את הביצים ומניחים מעל הגבינה. מעטרים את הראמן בבצל ירוק קצוץ וקצת שומשום קלוי.
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
חגיגת סיום שנת הלימודים בצהרוני “רגעים” נערכה במתחם “מובילנד”: השבוע ציינו צהרוני הגנים ובתי‑הספר של עמותת “רגעים – לחינוך בלתי‑פורמלי” את סיום שנת הלימודים באירוע חגיגי במיוחד במתחם “מובילנד”. מאות ילדים והוריהם מילאו את האולם, נהנו מהקרנת הבכורה של הסרט החדש “הדרדסים” וקיבלו שלל פינוקים מתוקים ומלוחים שהוסיפו לאווירה החגיגית. במהלך האירוע הודה מנכ"ל העמותה לצוותי הצהרונים על עבודתם לאורך השנה: מסירות יומיומית, חום, אכפתיות ומקצועיות, שלדברי מר משה קייזלר, הם שמאפשרים לכל ילד וילדה לפרוח גם אחרי שעות הלימודים. “הערב הוא שיאו של מסע חינוכי שלם”, אומרת מנהלת הצהרונים בעמותה, ינה נימני. “מאות ילדות וילדים חזרו השנה הביתה עם ניצוץ בעיניים ועם ידע, ערכים וחוויות חד‑פעמיות. אני מודה מעומק הלב לצוותים שמקדישים את ליבם מדי יום, ולהורים שנותנים בנו אמון. יחד נמשיך לגדול, ללמוד ולשמוח גם בשנה הבאה”. כך ננעלה שנה גדושה בעשייה, למידה, צמיחה וחוויות- בדרך הכי מהנה שאפשר.
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל: אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים הגדול נוחת בישראל וייפתח למבקרים מה-20 ביולי ועד ה-1 באוגוסט. מדובר במתחם בגודל של כ300 מ"ר המחולק לשמונה חללים מעוצבים, המורכבים מאלפי בלונים בעבודת יד ויוצרים עולם פנטזיה צבעוני ומעורר חושים. המבוך, שעוצב בהשראת עולמות דמיון ואומנות מודרנית, כולל שמונה חללים: חדר מולקולות הענק, חדר "הקיפודים", חדר הג'ונגל, חדר הניאון, חדר ה"אלמוגים", בריכת המשאלות וקיר הצילומים, דלתות מסתובבות והחדר האוריינטלי. המבקרים יוכלו לעבור בין החללים השונים, להתרשם מצבעים עזים, צורות ייחודיות ואווירה סוחפת, שתהפוך כל ביקור לחוויה בלתי נשכחת. מיקום: שער הצפון, קריית אתא- הכניסה חופשית!
הדוגמן ושחקן בר ברימר, מהשמות הבולטים של עולם התרבות הישראל, נכנס בימים אלה לתחום האופנה ומשיק מותג חדש לגברים, תחת השם: CABO. המותג מתמחה בבגדי ים, חוף וקז'ואל, ומתאפיין בסטייל אורבני עם השפעות והשראות מעולמות הים, החוף והספורט, בדיוק כמו האיש שמאחוריו. מותג האופנה החדש של ברימר צפוי להיחשף לראשונה בקמפיין השקה רחב, בקמפיין יככב ברימר והוא כולל תכנים מקוריים שיבליטו את סגנון המותג ויחברו אותו לקהל היעד הצעיר והאופנתי.
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!