השף של פיצה בבת ים חולק את הסודות להכנת הפיצה המושלמת
פלאשנט צרכנות יום חמישי,
3 בפברואר 2022, 13:33 ממומן
כשזה מגיע לפיצה, לכל אחד יש דעה לגבי הטעמים והרכיבים שמתכנסים לשלמות הרמונית. במאמר זה, השף הראשי של פיצרייה בבת ים חולק את הסודות שלו להכנת הפיצה המושלמת, ואם חשבתם שאתם יודעים הכול על פיצה, תתכוננו להיות מופתעים.
הבצק משדרג או הורס את הפיצה, ואין תחליף לבצק טרי שמוכן לפי מתקון מקורי
פיצה בבת ים מציגה טעמים עדינים על גבי קרום דק או עבה, בסגנון אמריקאי, וכוללת ברוב המקרים וריאציות שמושכות תיאבון וחודרות ללב הלקוחות בכל יום בשבוע, ובכל עונה בשנה. מסעדת הפיצה הטובה ביותר בעיר מפורסמת בזכות שפע האפשרויות של תוספות וחומרי גלם איכותיים, אבל אולי תופתעו לגלות שהפיצרייה בעיר מגישה פיצות מבצק עבה או דק, בדיוק לפי טעמכם.
המרכיבים המשמשים הם מה שקובע בצק פיצה בבת ים כמקורי, וכמובן שיש להכין אותו טרי מדי יום. בצק פיצה שמוכן עם קמח לפי המתכון האמריקאי המקורי, מבטיח יצירת פיצה מבצק פריך מבחוץ ורך מבפנים, עם הקפדה על הנחיות המתכון המקוריות, כמו למשל, שימוש בכמות הנכונה של מים.
חשוב לזכור הנחיה חשובה אחת כשמכינים פיצה בבת ים: פחות זה יותר, אז כדאי שהפיצות תהיינה פשוטות אבל טעימות
מהבצק ועד לתוספות, וכל מה שביניהם, מתינות במהלך הכנת פיצה בבת ים היא הסוד להנאה מלאה מכל ביס מפנק. אם אי פעם הוגשה לכם פיצה עמוסה ברוטב ותוספות, עם בצק שהוא אינו יותר מבלגן ספוג, אז אתם כבר מבינים את הערך של איפוק.
יחד עם זאת, אותו עיקרון חל על כל היבט של הפיצות האמריקאיות המבוקשות ביותר. חשוב גם שבבצק הפיצה יהיה מלח, אחרת הוא יהיה חסר טעם. הטיפ הפשוט הזה מציג חידה. הוספת מלח לבצק הפיצה עשויה להשפיע על תוספת תערובות מלוחות כמו פפרוני ופרמזן.
השף הראשי של פיצרייה בבת ים מסכים שהפיצות הטובות ביותר מבוססות על בצק איכותי, כך שלעולם אין להקריב מלח בבצק על מזבח התוספות המלוחות.
המפתח הוא איזון
הכנת פיצה בבת ים מתבצעת בתהליך שמתחשב במכלול בבחירת החלקים, עם טעמים שמשלימים זה את זה, והקפדה על איזון. רוטב הפיצה הוא נושא נוסף ששנוי במחלוקת, אבל השף הראשי של פיצרייה בבת ים מסכים על שתי נקודות: שימוש במרכיבים טריים וחומרי גלם איכותיים במהלך היישום.
אין תרחיש חמור יותר מבצק רטוב, שהורס את כל מה שהופך פיצה לנהדרת. כשאנשים חושבים שהם מבינים את הכמות המושלמת של רטבים להוספה לפיצה שלהם, כדאי שהם יוותרו על חצי מהכמות. השף של פיצרייה בבת ים אומר שהרטבים צריכים לכלול עגבניות גינה איכותיות, בזיליקום טרי, אורגנו ושום.
רטבים צריכים להדגיש את הטעמים האחרים ולא לגבור עליהם, לכן המרכיבים צריכים להיות מאוזנים, ומסיבה זו הלקוחות שואלים אותו מה הסוד של הרוטב שלו.
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
חגיגת סיום שנת הלימודים בצהרוני “רגעים” נערכה במתחם “מובילנד”: השבוע ציינו צהרוני הגנים ובתי‑הספר של עמותת “רגעים – לחינוך בלתי‑פורמלי” את סיום שנת הלימודים באירוע חגיגי במיוחד במתחם “מובילנד”. מאות ילדים והוריהם מילאו את האולם, נהנו מהקרנת הבכורה של הסרט החדש “הדרדסים” וקיבלו שלל פינוקים מתוקים ומלוחים שהוסיפו לאווירה החגיגית. במהלך האירוע הודה מנכ"ל העמותה לצוותי הצהרונים על עבודתם לאורך השנה: מסירות יומיומית, חום, אכפתיות ומקצועיות, שלדברי מר משה קייזלר, הם שמאפשרים לכל ילד וילדה לפרוח גם אחרי שעות הלימודים. “הערב הוא שיאו של מסע חינוכי שלם”, אומרת מנהלת הצהרונים בעמותה, ינה נימני. “מאות ילדות וילדים חזרו השנה הביתה עם ניצוץ בעיניים ועם ידע, ערכים וחוויות חד‑פעמיות. אני מודה מעומק הלב לצוותים שמקדישים את ליבם מדי יום, ולהורים שנותנים בנו אמון. יחד נמשיך לגדול, ללמוד ולשמוח גם בשנה הבאה”. כך ננעלה שנה גדושה בעשייה, למידה, צמיחה וחוויות- בדרך הכי מהנה שאפשר.
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל: אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים הגדול נוחת בישראל וייפתח למבקרים מה-20 ביולי ועד ה-1 באוגוסט. מדובר במתחם בגודל של כ300 מ"ר המחולק לשמונה חללים מעוצבים, המורכבים מאלפי בלונים בעבודת יד ויוצרים עולם פנטזיה צבעוני ומעורר חושים. המבוך, שעוצב בהשראת עולמות דמיון ואומנות מודרנית, כולל שמונה חללים: חדר מולקולות הענק, חדר "הקיפודים", חדר הג'ונגל, חדר הניאון, חדר ה"אלמוגים", בריכת המשאלות וקיר הצילומים, דלתות מסתובבות והחדר האוריינטלי. המבקרים יוכלו לעבור בין החללים השונים, להתרשם מצבעים עזים, צורות ייחודיות ואווירה סוחפת, שתהפוך כל ביקור לחוויה בלתי נשכחת. מיקום: שער הצפון, קריית אתא- הכניסה חופשית!
הדוגמן ושחקן בר ברימר, מהשמות הבולטים של עולם התרבות הישראל, נכנס בימים אלה לתחום האופנה ומשיק מותג חדש לגברים, תחת השם: CABO. המותג מתמחה בבגדי ים, חוף וקז'ואל, ומתאפיין בסטייל אורבני עם השפעות והשראות מעולמות הים, החוף והספורט, בדיוק כמו האיש שמאחוריו. מותג האופנה החדש של ברימר צפוי להיחשף לראשונה בקמפיין השקה רחב, בקמפיין יככב ברימר והוא כולל תכנים מקוריים שיבליטו את סגנון המותג ויחברו אותו לקהל היעד הצעיר והאופנתי.
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!