השף של פיצה בבת ים חולק את הסודות להכנת הפיצה המושלמת
פלאשנט צרכנות יום חמישי,
3 בפברואר 2022, 13:33 ממומן
כשזה מגיע לפיצה, לכל אחד יש דעה לגבי הטעמים והרכיבים שמתכנסים לשלמות הרמונית. במאמר זה, השף הראשי של פיצרייה בבת ים חולק את הסודות שלו להכנת הפיצה המושלמת, ואם חשבתם שאתם יודעים הכול על פיצה, תתכוננו להיות מופתעים.
הבצק משדרג או הורס את הפיצה, ואין תחליף לבצק טרי שמוכן לפי מתקון מקורי
פיצה בבת ים מציגה טעמים עדינים על גבי קרום דק או עבה, בסגנון אמריקאי, וכוללת ברוב המקרים וריאציות שמושכות תיאבון וחודרות ללב הלקוחות בכל יום בשבוע, ובכל עונה בשנה. מסעדת הפיצה הטובה ביותר בעיר מפורסמת בזכות שפע האפשרויות של תוספות וחומרי גלם איכותיים, אבל אולי תופתעו לגלות שהפיצרייה בעיר מגישה פיצות מבצק עבה או דק, בדיוק לפי טעמכם.
המרכיבים המשמשים הם מה שקובע בצק פיצה בבת ים כמקורי, וכמובן שיש להכין אותו טרי מדי יום. בצק פיצה שמוכן עם קמח לפי המתכון האמריקאי המקורי, מבטיח יצירת פיצה מבצק פריך מבחוץ ורך מבפנים, עם הקפדה על הנחיות המתכון המקוריות, כמו למשל, שימוש בכמות הנכונה של מים.
חשוב לזכור הנחיה חשובה אחת כשמכינים פיצה בבת ים: פחות זה יותר, אז כדאי שהפיצות תהיינה פשוטות אבל טעימות
מהבצק ועד לתוספות, וכל מה שביניהם, מתינות במהלך הכנת פיצה בבת ים היא הסוד להנאה מלאה מכל ביס מפנק. אם אי פעם הוגשה לכם פיצה עמוסה ברוטב ותוספות, עם בצק שהוא אינו יותר מבלגן ספוג, אז אתם כבר מבינים את הערך של איפוק.
יחד עם זאת, אותו עיקרון חל על כל היבט של הפיצות האמריקאיות המבוקשות ביותר. חשוב גם שבבצק הפיצה יהיה מלח, אחרת הוא יהיה חסר טעם. הטיפ הפשוט הזה מציג חידה. הוספת מלח לבצק הפיצה עשויה להשפיע על תוספת תערובות מלוחות כמו פפרוני ופרמזן.
השף הראשי של פיצרייה בבת ים מסכים שהפיצות הטובות ביותר מבוססות על בצק איכותי, כך שלעולם אין להקריב מלח בבצק על מזבח התוספות המלוחות.
המפתח הוא איזון
הכנת פיצה בבת ים מתבצעת בתהליך שמתחשב במכלול בבחירת החלקים, עם טעמים שמשלימים זה את זה, והקפדה על איזון. רוטב הפיצה הוא נושא נוסף ששנוי במחלוקת, אבל השף הראשי של פיצרייה בבת ים מסכים על שתי נקודות: שימוש במרכיבים טריים וחומרי גלם איכותיים במהלך היישום.
אין תרחיש חמור יותר מבצק רטוב, שהורס את כל מה שהופך פיצה לנהדרת. כשאנשים חושבים שהם מבינים את הכמות המושלמת של רטבים להוספה לפיצה שלהם, כדאי שהם יוותרו על חצי מהכמות. השף של פיצרייה בבת ים אומר שהרטבים צריכים לכלול עגבניות גינה איכותיות, בזיליקום טרי, אורגנו ושום.
רטבים צריכים להדגיש את הטעמים האחרים ולא לגבור עליהם, לכן המרכיבים צריכים להיות מאוזנים, ומסיבה זו הלקוחות שואלים אותו מה הסוד של הרוטב שלו.
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.