פלאשנט צרכנות יום ראשון,
31 באוקטובר 2021, 20:48 ממומן
חדרה היא עיר במישור השרון, חלק ממחוז המרכז ומועצה מקומית. הוא ממוקם בין נתניה לחדרה
חדרה נוסדה ככפר חקלאי במישור החוף מצפון-מערב ליפו על ידי עולים יהודים מהמזרח התיכון בשנת 1924 כחלק ממאמץ להקים יישובים חקלאיים יהודיים חדשים. המתיישבים היו בני העלייה השנייה שהתגוררו בתל אביב ועבדו בשוק שלה, שהיה במרחק שלוש שעות נסיעה ברגל או באוטובוס. צמיחתה של חדרה הייתה מקבילה לזו של תל אביב מדרום לה, כאשר שתי הערים חוו צמיחה מהירה במהלך מלחמת העולם השנייה והתפשטות עירונית לאחר מכן לאחר 1948.
ניתן למצוא מאפיות כמעט בכל פינת רחוב בישראל ואפילו בעיר חדרה, כאשר חלק מהמאפיות אף מכפילות את תפקידן כבית קפה. מאפיות נפתחות לרוב מוקדם בבוקר כדי להכין לחמים טריים ופריטי מאפה לארוחת הבוקר. זה נעשה בדרך כלל על ידי אופים שיתחילו את יומם בסביבות 4 בבוקר אם זה יום חול, או מוקדם יותר מזה אם הם עובדים בסופי שבוע. לאחר מכן, האופים ימשיכו בעבודתם לאורך היום בהכנת לחמים, מאפים ופריטי מאפה אחרים למכירה.
מאפיות הן באופן מסורתי אחד המקומות הפופולריים בישראל שאליהם משפחות הולכות ליהנות מארוחות הבוקר של סוף השבוע. מאפיות היו פעם המקום ללכת אליו לעוגות ומאפים, אבל עכשיו אפשר למצוא את הדברים האלה כמעט בכל מקום, כך שהמאפיות הפכו יותר ממוקדות בלחמים. יש הרבה סוגים שונים של מאפיות בישראל שמציעות משהו שונה כמו על נונו חדרה.
כמה מאפיות מתמחות בלחמים ללא גלוטן, בעוד שאחרות מציעות אפשרויות בריאות יותר כמו קמח שקדים וריבות ללא סוכר. מאפיות הופכות לשם נרדף לחיים בריאים ובריאים. אם אתם מחפשים מאפייה בסוף השבוע הזה זה יום המזל שלכם הכירו את נונו חדרה.
מבחר קרואסונים במאפיית נונו חדרה
קרואסונים הם סוג של מאפה העשוי מחמאה, קמח, שמרים, חלב ומלח. מקורו של הקרואסון באוסטריה. עם זאת, הוא הוצג לצרפת על ידי השף האישי של הקיסר האוסטרי בתחילת המאה ה-19. הקרואסון עשוי באופן מסורתי מבצק מחמצת של קמח חיטה צעיר (בדרך כלל לא מלכת) ושמרים, מעוצבים לצורה מוארכת ולאחר מכן נאפה ליצירת צורת הסהר הייחודית.
קרואסונים הם סוג של מאפה שעשוי מבצק, חמאה ושמרים. את הבצק משכבים בחמאה ומרדדים לעלה ולאחר מכן מקפלים לצורת משולש.
ישנם שלושה סוגים שונים של קרואסונים:
- קרואסון בצורת ישר: יש לו צורה ישרה ובדרך כלל נאפה טרי
- קרואסון מחיטה מלאה: סוג זה של קרואסון מכיל חיטה מלאה בבצק והוא בדרך כלל נאפה טרי
- קרואסון au beurre: סוג זה של קרואסון מכיל פחות בצק משתי הווריאציות האחרות מה שאומר שהן קלות יותר להכנה. הם גם מכילים יותר חמאה מה שהופך
אותם לפריכים יותר.
הקרואסון מקבל את שמו מסהרונים, המתייחס לצורת חצי ירח. המילה הצרפתית היא "קרואסון" שפירושה "לקפל".
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
חגיגת סיום שנת הלימודים בצהרוני “רגעים” נערכה במתחם “מובילנד”: השבוע ציינו צהרוני הגנים ובתי‑הספר של עמותת “רגעים – לחינוך בלתי‑פורמלי” את סיום שנת הלימודים באירוע חגיגי במיוחד במתחם “מובילנד”. מאות ילדים והוריהם מילאו את האולם, נהנו מהקרנת הבכורה של הסרט החדש “הדרדסים” וקיבלו שלל פינוקים מתוקים ומלוחים שהוסיפו לאווירה החגיגית. במהלך האירוע הודה מנכ"ל העמותה לצוותי הצהרונים על עבודתם לאורך השנה: מסירות יומיומית, חום, אכפתיות ומקצועיות, שלדברי מר משה קייזלר, הם שמאפשרים לכל ילד וילדה לפרוח גם אחרי שעות הלימודים. “הערב הוא שיאו של מסע חינוכי שלם”, אומרת מנהלת הצהרונים בעמותה, ינה נימני. “מאות ילדות וילדים חזרו השנה הביתה עם ניצוץ בעיניים ועם ידע, ערכים וחוויות חד‑פעמיות. אני מודה מעומק הלב לצוותים שמקדישים את ליבם מדי יום, ולהורים שנותנים בנו אמון. יחד נמשיך לגדול, ללמוד ולשמוח גם בשנה הבאה”. כך ננעלה שנה גדושה בעשייה, למידה, צמיחה וחוויות- בדרך הכי מהנה שאפשר.
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל: אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים הגדול נוחת בישראל וייפתח למבקרים מה-20 ביולי ועד ה-1 באוגוסט. מדובר במתחם בגודל של כ300 מ"ר המחולק לשמונה חללים מעוצבים, המורכבים מאלפי בלונים בעבודת יד ויוצרים עולם פנטזיה צבעוני ומעורר חושים. המבוך, שעוצב בהשראת עולמות דמיון ואומנות מודרנית, כולל שמונה חללים: חדר מולקולות הענק, חדר "הקיפודים", חדר הג'ונגל, חדר הניאון, חדר ה"אלמוגים", בריכת המשאלות וקיר הצילומים, דלתות מסתובבות והחדר האוריינטלי. המבקרים יוכלו לעבור בין החללים השונים, להתרשם מצבעים עזים, צורות ייחודיות ואווירה סוחפת, שתהפוך כל ביקור לחוויה בלתי נשכחת. מיקום: שער הצפון, קריית אתא- הכניסה חופשית!
הדוגמן ושחקן בר ברימר, מהשמות הבולטים של עולם התרבות הישראל, נכנס בימים אלה לתחום האופנה ומשיק מותג חדש לגברים, תחת השם: CABO. המותג מתמחה בבגדי ים, חוף וקז'ואל, ומתאפיין בסטייל אורבני עם השפעות והשראות מעולמות הים, החוף והספורט, בדיוק כמו האיש שמאחוריו. מותג האופנה החדש של ברימר צפוי להיחשף לראשונה בקמפיין השקה רחב, בקמפיין יככב ברימר והוא כולל תכנים מקוריים שיבליטו את סגנון המותג ויחברו אותו לקהל היעד הצעיר והאופנתי.
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!