מי לא אוהב על האש? בוודאי לא אנחנו הישראלים, שהעל האש הוא חלק בלתי נפרד מההווי היום יומי שלנו; מחגיגות ושמחות, או סתם כשמתחשק ארוחות מצוינות בלי הרבה מאמץ. כידוע, להצטייד בגריל מתקדם זה ממש לא מספיק, כדאי לרכוש אביזרים למנגל שיהוו מוצרים משלימים לטקס האהוב, שבסופו תוגש לשולחן ארוחה חמה, טעימה ומרגשת שכל המוזמנים חיכו לה. בעזרת האביזרים הללו, התהליך הופך לקל ופשוט הרבה יותר!
אילו אביזרים למנגל הם חובה במטבח?
ובכן ידוע לכל שאי אפשר לעשות על האש בלי בלי נפנף טוב וכמה אביזרים למנגל נוספים שבלעדיהם, זה פשוט לא יהיה אותו דבר:
מברשת ניקוי – כדאי מאוד להקפיד לנקות את הגריל שלכם לאחר כל שימוש, בעזרת מברשת ייעודית בעלת ידית ארוכה שתאפשר לכם להוריד בקלות את כל הלכלוכים הקשים שמצטברים על גבי המכשיר. כדאי לבצע את הניקוי בסוף כל שימוש, ולו רק כדי לוודא שלא נשארים לכלוכים שעלולים להשפיע על הטעם של האוכל בפעם הבאה שתחליטו להשתמש בגריל.
מדליק ומלהיט פחמים – אם משתמשים במנגל פחמים, אחד החסרונות הגדולים שלו הוא שצריך לחכות זמן מה עד שהפחמים מגיעים לטמפרטורה הרצויה ואם שוכחים מהם אז כל הארוחה נהרסת. מלהיט פחמים מאפשר לא רק להדליק את הפחמים במהירות ובקלות, אלא גם מאפשר להם להגיע לטמפרטורה הרצויה בתוך זמן קצר.
מלקחיים – במקום להסתבך עם מזלגות קטנים, סכינים ושאר כלי מטבח שלא בדיוק מתאימים בשביל להפוך סטייק ולגלגל נקניקיות, כדי להצטייד במקלחיים מיוחדות לגריל; ארוכות, מבודדות וחזקות שיוכלו להפוך את תהליך הבישול לקל ופשוט, ללא כוויות מיותרות וחתיכות עוף שנופלות על הרצפה בטעות.
מדחום – אם אתם קוראים מאמר זה וברור לכם שאתם שייכים לסוג שלוקח את כל נושא העל האש מעט יותר ברצינות, אתם יודעים שהדרך הטובה ביותר לדעת מתי הסטייק או ההמבורגר מוכנים היא על פי הטמפרטורה הפנימית שלהם ולא על פי ניחוש או חתך קטן. המדחום מאפשר לכם לדעת בדיוק מתי לעצור את הצלייה ומהו הרגע המושלם להגיש את הבשר לאורחים הרעבים.
כפפות – זוכרים את המלקחיים שמטרתן לא רק לעזור לכם להפוך את הבשר, אלא גם להימנע מכוויות? כדאי לחזק את הנושא עם כפפות מיוחדות לגריל שיאפשרו לכם לגעת בבשר מבלי לחטוף כוויה חלילה. כפפות אלו עשויות לרוב סיליקון עמיד ועבה המאפשר לכם לבצע את עבודת המלקחיים בקלות ובמהירות, ללא כל חשש לכוויות.
אביזרים למנגל (צילום: יח"צ)
בשרים בכל מיני גוונים
בעיקר בשנה האחרונה בה כמעט ולא יכלנו לצאת למסעדות, רבים הישראליים שהחלו ללמוד את רזי המטבח הבשרי המקצועי אצלם בבית. כך, מלבד אביזרים למנגל שלא נחשפו אליהם קודם, החלו להכניס הביתה דרכים חדשות להכנת בשר ומטעמים; מעשנות, טאבון ביתי מומלץ להכנה לא רק של בשרים אלא גם מאפים, לחמים ושאר מטעמים, כך שבסופו של דבר מסתבר שקל מאוד להפוך לטבח ביתי מקצועי, כמובן בעזרת המכשור המתאים.
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
חגיגת סיום שנת הלימודים בצהרוני “רגעים” נערכה במתחם “מובילנד”: השבוע ציינו צהרוני הגנים ובתי‑הספר של עמותת “רגעים – לחינוך בלתי‑פורמלי” את סיום שנת הלימודים באירוע חגיגי במיוחד במתחם “מובילנד”. מאות ילדים והוריהם מילאו את האולם, נהנו מהקרנת הבכורה של הסרט החדש “הדרדסים” וקיבלו שלל פינוקים מתוקים ומלוחים שהוסיפו לאווירה החגיגית. במהלך האירוע הודה מנכ"ל העמותה לצוותי הצהרונים על עבודתם לאורך השנה: מסירות יומיומית, חום, אכפתיות ומקצועיות, שלדברי מר משה קייזלר, הם שמאפשרים לכל ילד וילדה לפרוח גם אחרי שעות הלימודים. “הערב הוא שיאו של מסע חינוכי שלם”, אומרת מנהלת הצהרונים בעמותה, ינה נימני. “מאות ילדות וילדים חזרו השנה הביתה עם ניצוץ בעיניים ועם ידע, ערכים וחוויות חד‑פעמיות. אני מודה מעומק הלב לצוותים שמקדישים את ליבם מדי יום, ולהורים שנותנים בנו אמון. יחד נמשיך לגדול, ללמוד ולשמוח גם בשנה הבאה”. כך ננעלה שנה גדושה בעשייה, למידה, צמיחה וחוויות- בדרך הכי מהנה שאפשר.
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל: אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים הגדול נוחת בישראל וייפתח למבקרים מה-20 ביולי ועד ה-1 באוגוסט. מדובר במתחם בגודל של כ300 מ"ר המחולק לשמונה חללים מעוצבים, המורכבים מאלפי בלונים בעבודת יד ויוצרים עולם פנטזיה צבעוני ומעורר חושים. המבוך, שעוצב בהשראת עולמות דמיון ואומנות מודרנית, כולל שמונה חללים: חדר מולקולות הענק, חדר "הקיפודים", חדר הג'ונגל, חדר הניאון, חדר ה"אלמוגים", בריכת המשאלות וקיר הצילומים, דלתות מסתובבות והחדר האוריינטלי. המבקרים יוכלו לעבור בין החללים השונים, להתרשם מצבעים עזים, צורות ייחודיות ואווירה סוחפת, שתהפוך כל ביקור לחוויה בלתי נשכחת. מיקום: שער הצפון, קריית אתא- הכניסה חופשית!
הדוגמן ושחקן בר ברימר, מהשמות הבולטים של עולם התרבות הישראל, נכנס בימים אלה לתחום האופנה ומשיק מותג חדש לגברים, תחת השם: CABO. המותג מתמחה בבגדי ים, חוף וקז'ואל, ומתאפיין בסטייל אורבני עם השפעות והשראות מעולמות הים, החוף והספורט, בדיוק כמו האיש שמאחוריו. מותג האופנה החדש של ברימר צפוי להיחשף לראשונה בקמפיין השקה רחב, בקמפיין יככב ברימר והוא כולל תכנים מקוריים שיבליטו את סגנון המותג ויחברו אותו לקהל היעד הצעיר והאופנתי.
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!