יום האהבה הבינלאומי, הלא הוא הוולנטיינז דיי יחול בסוף השבוע הבא. במתחם "מול החוף וילג'" החליטו להתייחס ליום הרומנטי בהתאם ויצרו פסטיבל שלם של אהבה שיתקיים לאורך כל סוף השבוע (12.2-15.2) בין סמטאות המתחם היפיפייה הממוקם על כביש החוף באזור חדרה
לרגל סוף השבוע הרומנטי, הנהלת המתחם החליטה לסייע בארגון הצעת נישואים מיוחדת לאחד מזוגות המבקרים בו. הנהלת "מול החוף וילג'" פנתה למבקרים באמצעות הרשתות החברתיות על מנת שאחד או אחת מהם ינסו לשכנע אותם מדוע להם הכי מגיע שהמתחם יסייע להם בהפקת הצעת הנישואין.
ביום ראשון ה11.2, יומיים לפני ההפקה המתוכננת, ההנהלה תפרסם את ההחלטה לגבי הזוכה ותפיק עבורו את הצעת הנישואין המושקעת בערב הוולנטיין במתחם עצמו. הנהלת המתחם לוקחת על עצמה את ההפקה כולה הכוללת נגנים, שחקנים, בלונים, שמפנייה ועוד. הזוג שיממש את הצעת הנישואים יזכה גם ביום מפנק ב"ספא אושן" במלון "רמדה חדרה" מתנת מתחם "מול החוף וילג'".
במסגרת אירועי האהבה תתקיים במתחם "מול החוף וילג'" תחרות בשיתוף מלון "רמדה חדרה", כל המבקרים בסוף השבוע הרומנטי (12.2-15.2) יוכלו לקחת חלק בתחרות במסגרתה יפוזרו ברחבי המתחם עמדות צילום פוטוגניות במיוחד. כל זוג יצטרך להגיע ולהצטלם על אחד מקירות הצילום שיעמדו ברחוב ולעלות כפוסט לאינסטגרם. הזוג עם התמונה הכי מרגשת יזכה בלילה זוגי מתנת מלון "רמדה חדרה".
בערב חמישי ה13.2 המסעדות במתחם ישיקו ספיישלים מיוחדים לסופ"ש האהבה ויינתנו הטבות שונות לזוגות הסועדים.
"סאגא בר" יגישו ספיישל קוקטייל זוגי מיוחד לקראת הוולנטיין.
"רולדין" יוצאים בקולקציית עוגות מיוחדת ולבבית שתהיה זמינה גם בחנות הרשת במתחם.
"קפה לנדוור" מעניקים הטבה של 1+1 על היין לאורך כל סוף השבוע ומשיקים מנת ספיישל של רוזלך מפנקים עם תותים במיוחד לחג האהבה.
ביום חמישי ה13.2 תיערך סדנת שוקולד מתוקה במיוחד בנושא אהבה בה ייהנו מהכנת שוקולדים טעימים ויצירתיים בצורת לב , בשיתוף עמותת "גוונים של מתוק" ועמותת "נירים" המעניקות לבני נוער בסיכון את ההזדמנות לחזור ולהשתלב בחברה הישראלית באמצעות העצמתם תוך שימוש בשוקולד. הסדנאות יתקיימו בשעה 17:00, 18:00 ו-19:00. עלות הסדנא הינה 25 שקלים למשתתף, ניתן להירשם דרך אתר האינטרנט של מתחם "מול החוף וילג'". כמות משתתפים מוגבלת.
בנוסף, המתחם כולו ישנה את פניו לסוף השבוע המדובר ויארח אמני רחוב, נגנים, פסלים חיים ומופע תיאטרלי מיוחד של "מלכת הלבבות" עם דוכן "מכירת נשיקות" שיתקיים ביום ה' (13.2) החל מהשעה 17:00.
ביום רביעי ה-12.2 יערך מופע סטנד אפ אהבה בשיתוף הבר החדש במתחם- ה"סאגא בר".
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.