שלל פעילויות ומופעים לילדים בימים ב-ד', מידי שבוע, במהלך הקיץ
הקיץ והחופש הגדול מביאים איתם חיפוש אין סופי של ההורים אחר אטרקציות ופעילויות לילדים. אז הנה לכם אטרקציה חדשה ואפילו בחינם: קיץ בלב ים - מתחם פעילות קיץ לילדים לחופש הגדול, בקניון עופר לב חדרה.
מתחם "בלב ים". קניון לב חדרה צילום: יח"צ
קניון עופר לב חדרה, מקבוצת קניוני עופר, משיק מתחם פעילות קיץ לילדים לכבוד החופש הגדול- "קיץ בלב ים", בחודשים יולי- אוגוסט. המתחם, כולו בנושא ימאות וספינות וכולל: מתחם סיפון והדמיית ספינה והגה רב חובל, שולחנות פעילות לילדים וסדנאות יצירה במסע מסביב לעולם בספינה. בכל שבוע "מרימים עוגן" במקום אחר.
קריוס ובקטוס צילום: אסף לוי
בנוסף, מידי שבוע יתקיימו מגוון סדנאות יצירה בנושאי קיץ וים: סדנת יצירה משחק הזיכרון- פירות הקיץ, סדנת עפיפונים ואוניות, הכנת צמידים ושרשראות קיץ לילדים, קישוט מחברות, הכנת אבטיח ושמש מחומרים בשימוש חוזר ועוד אירועים נוספים
כמו כן יערכו מגוון הצגות ומופעים שונים לקיץ, כאשר המופע המרהיב ביותר הוא המופע של בילי ובום- מופע מוסיקלי מצחיק וחינוכי: הרפתקה במוזיאון התת ימי, כאשר בילי שומר המוזיאון המסור מגלה שבום- עם או בלי לשים לב, זורע הרס בכל מקום, מה שמפיג מהר את השעמום, ומותיר אפילו את הכריש המום! יחד הם יוצאים להרפתקה מסקרנת במיוחד.
במקום יתקיימו גם המופעים: מופע הלוחש לחיות, הצגת בת הים הקטנה, הנסיכה והצפרדע ועוד..
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.