גד כספי, מירית אזרחי יום שני,
9 בפברואר 2015, 09:42
תובל שפיר, כוכב הסדרה הפופולארית "גאליס", הוכיח ביום חמישי האחרון שהוא גיבור לא רק מעל מסך הטלוויזיה, אלא גם כבעל לב זהב. שפיר נענה מיד לפניה של צוות המרכז הרפואי הלל יפה, להגיע לביקור במחלקת הילדים כדי לעודד את רוחה של עדי, ילדה בת 12, מחדרה, ומעריצה מושבעת שלו. עדי רכשה כרטיס להופעה של "גאליס" אלא שעקב אישפוזה נבצר ממנה להגיע.
"עדי מאושפזת בבית החולים זמן רב", מספרות אמה וסבתא. "מצב הרוח שלה היה כל כך ירוד, שהרופאים המטפלים בה, פרופ' משנה יעל קופלמן וד"ר ברוך עובדיה מהמכון הגסטרואנטרולוגי, שאלו אותנו מה יכול לגרום לה לחייך בחזרה". את התשובה ידעה המשפחה להגיד פה אחד: מפגש עם תובל שפיר.
"היה לה כרטיס למופע של גאליס", מסבירה סבתה, "אבל היא בדיוק הייתה מאושפזת בבית החולים ולא יכלה ללכת".
בבית החולים נענו לאתגר, ויצרו קשר עם תובל בבקשה לבוא ולעודד את רוחה של עדי. "ההיענות של תובל הייתה מיידית", הם מספרים, "והוכיחה כי הוא לא רק גיבור בסדרה ושחקן מוכשר, אלא גם בחור טוב עם לב זהב בחיים האמיתיים".
ומצב הרוח של עדי? –השתפר פלאים, ובזכות תובל היא אפילו אכלה מעט ושמחה את כל הצוות במחלקת הילדים ואת משפחתה וחבריה.
"גאליס", היא סדרת נעורים ישראלית המשודרת בערוץ הילדיםהעוסקת במחנה קיץ. הסדרה זוכת פרס סדרת השנה בטקס נבחרי הילדים לשנת 2012, לשנת 2013, ולשנת 2014.
תובל שפיר ועדי ברכה בחדר במחלקת הילדים. (צילום: יצחק ברבי)
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".