אם אתם אזרחים ותיקים – זכיתם! עיריית נתניה מנגישה עבורכם את עולם הבינה המלאכותית ומעניקה סדנאות לגימלאים כחלק מהמיזם העירוני "דיגיטלי"
עיריית נתניה מעניקה שירות חדש למען גימלאי העיר בעידן הקידמה הטכנולוגית עם שיתוף פעולה של אגף השירות והחדשנות , מינהל החינוך ומינהל הרווחה והשירותים החברתיים בעיריית נתניה: סדנאות בינה מלאכותית לגימלאים, כחלק ממיזם “דיגיטלי” העירוני.
הסדנה הראשונה התקיימה השבוע בבית הספר אורט גוטמן והייתה מוצלחת במיוחד – עם מפגש מרגש בין דורות, אווירה לומדת, ומפגש ראשון עם עולם הבינה המלאכותית.
הסדנאות מהוות חלק ממאמץ עירוני כולל לצמצום הפערים הדיגיטליים בנתניה, כחלק מהפעילות המתמשכת של המרכזים הדיגיטליים העירוניים, שכבר הכשירו מעל 15,500 בוגרות ובוגרים.
במרכזים הדיגיטליים מוצעים קורסים מעשיים ועדכניים ללא עלות, ביניהם:
• הכרת המחשב
• תפעול טלפון חכם
• תוכנות אופיס
• בינה מלאכותית
• קנבה, צילום, אינסטגרם, וואטסאפ ועוד
לרשימת הקורסים והצטרפות- אתר האינטרנט העירוני בכתובת:
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!