חבר מועצת עיריית נתניה מוטי רצאבי עם בשורות משמחות
מוטי רצאבי משתף: "חדשות טובות מישיבה חשובה! שמח לשתף אתכם כי נפגשתי לאחרונה עם עידן מועלם, מנהל הרשות לתחבורה ציבורית כדי לדון בשיפור השירות בתחבורה הציבורית בעירנו. בפגישה העלינו מספר סוגיות חשובות שיעזרו לשפר את היעילות והנגישות של התחבורה הציבורית עבור כולנו. אני יכול לעדכן אתכם שיש התקדמות רצינית בנוגע למוניות שי ולקווים ישירים מהרכבת בנתניה לחיפה ולירושלים. אנחנו נמשיך לעבוד על זה! שמחתי לגלות כי מנהל הרשות התרשם מההצעות שלנו והביע נכונות לבחון אותן לעומק. בהמשך נעדכן אתכם תושבים יקרים על השינויים המיוחלים, בעזרת השם. תודה לכולכם על הפניות אלי ועל התמיכה, ביחד נמשיך לפעול למען תושבי נתניה!".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".
מאחורי הקלעים בהיכל התרבות נתניה: אלעזר פרץ לצד אומן החושים מני הולנדר ואלינור אברג׳יל מלכת היופי לשעבר ואושיה מקומית, הגיעו להצטלם לסדרה חדשה בערוץ 13. אומן החושים מני קורא את המחשבות של אלינור אברג׳יל בזמן הצילומים. אהבנו ופרגנו!
ב-7 באוקטובר נולדה קהילת נובה, עמותה שפועלת להשיב את התקווה, ולתמוך בשורדים. רשת מוזס שופ מצטרפת לעשייה ותתרום 10% מהכנסות ה-HEART BURGER, כתרומה לעמותת קהילת שבט הנובה, אשר פועלת בין היתר למען שיקום, תמיכה ובנייה מחדש של הקהילה שנפגעה באירוע ה - 7 באוקטובר. הפעילות נערכת החל מחודש אוגוסט ועד ה-1.11 בכל סניפי רשת מוזס שופ ובאתר ההזמנות של הרשת.