על פי התוכנית העבודות יחלו ממש בקרוב. מרכז הכושר והבריאות המשפחתי ישתרע על שטח של 4,000 מ"ר ברחוב חטיבת גולני (מתחם עירון)
העבודות להקמת פרויקט הדגל של רשת הולמס פלייס במתחם עירון בחדרה צפויות להמחיל בתוך 3 חודשי. היום (ד'), נערכה פגישה בעיריית חדרה, בין ראש העיר צביקה גנדלמן, מנכ"ל עיריית חדרה יעקב זיגדון והצוותים המקצועיים בעירייה עם הנהלת הרשת. ראש העיר בירך על התחלת העבודות הצפויה בקרוב ואמר: "הבטחתי למנף את הקרקע לטובת הציבור ולקדם פרויקטים אשר ישרתו את תושבי העיר. לאחר סגירתו של הספורטן הוותיק, יענה הקאנטרי קלאב החדש על צורך שהעלו תושבים רבים ואף יותר מכך".
המתחם המתוכנן (צילום: דוברות העירייה)
מרכז הכושר והבריאות המשפחתי ישתרע על שטח של 4,000 מ"ר ברחוב חטיבת גולני (מתחם עירון), ועם סיום העבודות תושבי העיר יוכלו ליהנות מקאנטרי קלאב חדיש שיכלול בריכת שחייה מקורה, אולמות חוגים, אולם ספינינג, אולם פילאטיס מכשירים, חדר כושר בגודל 900 מ"ר, אולם אימונים אישיים, שירותים, מלתחות, ג'ימבורי לפעוטות ועוד.
פגישת עבודה בעיריית חדרה (צילום: דוברות העירייה)
בשטח החיצוני ייבנו בריכה חיצונית, בריכת פעוטות, מגרש משולב, גינת שעשועים לילדים, מדשאות ומאות מקומות חנייה. בסמוך יוקם שטח מסחרי שיכלול בתי קפה וחנויות נוחות שישרתו את הבאים. המתחם כולו יהיה נגיש לנכים ולאוכלוסייה עם מוגבלויות. הקומפלקס החדש תוכנן כך שיענה על צורכיהם של כל הגילאים בכל הקשור לפעילות גופנית, החל מחוגי פעילות גופנית ומתקנים לילדים מגיל שנתיים, דרך בני נוער ועד לפעילות ייעודית למבוגרים בני 80 ויותר.
המתחם המתוכנן (צילום: דוברות העירייה)
לדברי ראש העיר צביקה גנדלמן, המתחם יוקם בשיטת DBOT (Design-Build-Operate-Transfer), לפיה היזם יתכנן, יממן, יקים ויתפעל על חשבונו את הפרויקט על קרקע עירונית, בתמורה לזיכיון הפעלה לתקופה של 25 שנים שבסיומה תשוב הקרקע לידי העירייה. "הבטחתי למנף את הקרקע לטובת הציבור ולקדם פרויקטים אשר ישרתו את תושבי העיר. לאחר סגירתו של הספורטן הוותיק, יענה הקאנטרי קלאב החדש על צורך שהעלו תושבים רבים ואף יותר מכך".
לדברי מנכ"ל קבוצת הולמס פלייס קרן שתווי: "מדובר בפרויקט הדגל של הרשת בישראל וככזה בכוונתנו להשקיע בו השקעה חסרת תקדים בקנה מידה ישראלי בכל הקשור להיקף ולאיכות הציוד שיוטמע במקום ובהתאמתו המלאה לצורכיהם של כל שכבות הגיל".
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!
בתיאטרון הקאמרי התקיימה הפרמיירה להצגה "אגממנון", הצגה מצמררת על שליט של מדינה במלחמה, עם שבויים, שנדרש לשלם מחיר אישי תמורת השבתם. בהצגה משחקים דרור קרן, ישי גולן, מיכל עוזיאל, יונתן הורנצ'יק, רות אסרסאי, ירדן ניקהמפה וגל מיזרב. בין מי שהגיעו לפרימיירה החגיגית: עמוס תמם, יניב סוויסה, יניב ביטון, קרן מור, אמיר בנאי, יבגניה דודינה, ששון גבאי ועוד רבים וטובים. פרגנו להם!
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.