כשמדע פוגש קולינריה עילית: השף מאיר אדוני משיק מנות בריאות ונפגש עם מנכ"ל הרבלייף רון פורת בכדי לפעול למען שיתוף פעולה...בריא!
רון פורת, מנכ"ל הרבלייף ישראל, הגיע השבוע כבר משעות הבוקר המוקדמות, למסעדת כתית והפעם לא כסועד, למרות אהבתו הגדולה למטבחו של השף מאיר אדוני, אלא במסגרת תחילתו של שיתוף פעולה קולינרי, במסגרתו משיק מאיר אדוני מנות גורמה בריאות, המשלבות את מוצרי הרבלייף.
פורת שנחת למטבחו של אדוני היישר מלוס אנג'לס, במסגרת השקת מוצרים חדשים של הרבלייף, הפשיל שרוולים והצטרף לעמדת השף וסייע לאדוני בהכנת מנת דג לברק אפוי במוסלין וניל ופטריות. אדוני, המשיק בימים אלה ספר במהדורה מוגבלת אשר מסכם 13 שנות יצירה של כתית, ושניתן לכל זוג הסועד במסעדה, הזמין את פורת לפסטיבל מרקי ים במזללה. מסעדותיו של אדוני זכו בפרסים בתחרויות בארץ ובעולם.
רון פורת אמר לשף אדוני : "החיבור לשף במעמדך הוא אך טבעי לערכי המותג הרבלייף. כשם שאתה משלב בין קולינריה עילית לחדשנות כך גם המותג הרבלייף משלב בין תזונה למדע, כחלק מאורח חיים בריא ומאוזן".
פורת סיפר לאדוני: "גם בעולם, חברת הרבלייף עושה שתפי פעולה עם שפים מובילים, כמו: בטורקיה, סקנדינביה, לונדון וארה"ב ואני בטוח שזהו שת"פ ראשון שיביא עמו המשכיות ארוכת טווח ואני שמח על כך".
בסיום ההכנות פתחו שולחן וערכו טעימות .......וכנראה שלמקפידי הבריאות.. יש למה לצפות....
מימין השף מאיר אדוני עם רון פורת מנכ''ל הרבלייף ישראל צילום: אלעד גוטמן