הפרופסור, המרצה, הנוירולוג הבכיר, אושיית הטלוויזיה ומבקר המסעדות, פרופ' רפי קרסו ביקר ב"שיפודי אולגה". הוא טעם, שבע, והחמיא לבעלי המקום: "הבשרים בין המשובחים ביותר שיש בענף הקולינריה. זה כאן".
ככה באמצע השבוע בצהרי היום ועם הגיע שעת צהריים הפתיע פרופסור רפי קרסו ב"שיפודי אולגה" המסעדה הוותיקה המצוינת והמפורסמת הממוקמת בגבעת אולגה והתיישב לארוחת צהריים מיוחדת וטעימה.
קרסו יש לציין בן בית במקום וזכה לשרות אדיב של בעלי המקום ציון וציון שטיבי הג'וניורים (שמריצים את העסק בזמן מנוחתם של האבות המייסדים דובי וסימו). המלצרית הראשית סופיה, וייתר העובדים במקום שקיבלו אותו באהבה.
קרסו "אנין הטעם המשובח" התכבד בשיפודי אנטריקוט משובחים בתוספת כבד אווז משובח סלטים כיד המלך תוספות, ייחודיות ל"שיפודי אולגה", ומילים כבר למעשה לא נשאר להוסיף. הטעם...איזה טעם..טעם גן עדן.
לסיום איך אפשר בלי תמונה של מזכרת עם אחד הבעלים ציון ג'וניור דור ההווה והעתיד והעיקר בריאות וטעמים משובחים "תרבחו ותסעדו". "שיפודי אולגה". בהחלט ביקור ששווה זהב!
פרופ' קרסו התיישב לארוחת צהריים מיוחדת וטעימה. צילום: h.k תקשורת