עיריית חדרה: הוגשה תלונה במשטרה על חשד לזיוף ומירמה
מאת: איתן סופר יום רביעי,
31 בדצמבר 2014, 08:00
יועץ התקשורת של עיריית חדרה, אבי מוססקו, הגיש תלונה במשטרת חדרה על חשד לכאורה שבוצע ניסיון זיוף והתחזות לאחר והציג את כל המסמכים הרלוונטיים.
מהתלונה במשטרה ומהודעת העירייה שפורסמה בעקבות כך, עולה חשד כי חברת המועצה שירלי עודד -דורן, העבירה מסמך לעירייה שנשלח באמצעות הדואר האלקטרוני שלה תחת שמו של קלימו כלפון וזאת מבלי שהוא ידע על כך.
מהודעה שפירסמה העיירה עולה כי, הפרשה החלה כאשר אחד מכלי התקשורת שלח אל יחידת דוברות וההסברה של עיריית חדרה בקשה לתגובה לטענות שהשמיע, כביכול, חבר המועצה קלימו כלפון בנושא תקציב הדוברות, ובעיקר שכרם של יועצי התקשורת.
בשיחה שערך מוססקו עם כלפון, על מנת להסביר לו את המצב העובדתי בתקציב העירייה, הכחיש חבר המועצה מכל וכל כי יש לו השגות כלשהן לגבי שכר היועצים, והבהיר חד משמעית כי לא הוא פנה אל כלי התקשורת בנושא.
במקביל לפניית כלי התקשורת התבשר מוססקו כי הטענות לגבי שכר היועצים יעלו גם בישיבת המועצה הצפויה להתקיים בחודש ינואר, מאחר שהוגשה בנושא שאילתה החתומה אף היא על ידי- קלימו כלפון.
הדבר הובא לידיעת כלפון, ששוב הכחיש כי הגיש את השאילתה האמורה ואף דרש להסירה מיידית מסדר היום של מועצת העיר.
בדיקת המסמך עליו נכתבה השאילתה העלתה כי היא נשלחה אל העירייה מהדוא"ל של חברת המועצה שירלי עודד-דורן. בחינה מדוקדקת יותר של המסמך העלתה כי מאפייניו תואמים מסמכים אחרים שכתבה חברת המועצה ונשלחו על-ידה, ככל הנראה ממחשבה האישי.
לאור הכחשותיו של חבר המועצה כלפון, ולאחר קבלת יעוץ משפטי, הגיש מוססקו תלונה במשטרת חדרה על כך שבוצע ניסיון זיוף והתחזות לאחר, והציג את כל המסמכים הרלוונטיים.
בעירייה מציינים כי כבר לפני חצי שנה הוגשה כנגד חברת המועצה עודד-דורן תלונה במשטרה וברשם העמותות, בגין זיוף מסמכים וקבלת דבר במרמה. התלונה נחקרת בימים אלה במרחב חוף של המשטרה, וברשם העמותות.
עודד-דורן מסרה בתגובה: ״אני נבחרת ציבור שמחויבת לתושבי חדרה ולשמירה על הקופה הציבורית. דובר ראש העיר הוא חלק מתופעת השחיתות ובזבוז כספי ציבור ולכן לא רלוונטי לדיון. אמשיך להלחם למען עיר שקופה״.
האם חברת המועצה שירלי עודד -דורן העבירה מסמך בשמו של קלימו כלפון? (צילום: דוברות העיריה)
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.