עיריית חדרה חתמה על טופס 4 לבניין של חברת גינדי שבו קרסו מרפסות לפני שנה. מדובר בבניין מס' 2 (המזרחי), הכולל 9 קומות ו-38 יחידות דיור, ברחוב נחל פרת 3 בחדרה.
טופס 4 נחתם לאחר השלמת חיזוק כל המרפסות בבניין ולאחר שעבר את כל הבדיקות, הן על-ידי העירייה והן על-ידי המהנדס ישראל דוד מטעם חברת גינדי.
כזכור, לאחר קריסת המרפסות בדצמבר 2013, הכריזה העירייה על הבניין כמבנה מסוכן וביטלה את אישור האכלוס שלו. החברה הגישה בקשה לטופס 4 חדש, והובהר לה כי האישור ינופק רק לאחר השלמת כל האישורים הנדרשים.
לאחר השלמת חיזוק המרפסות על פי היתר הבנייה התקף נדרשה חברת גינדי להמציא מחדש את כל האישורים לרבות הוכחת יציבות המבנה לאחר קבלת תוצאות כל הבדיקות, כולל בדיקות ההעמסה, וכן אישור מחלקת הפיקוח על הבנייה והפיתוח, אישור פיקוח עליון, אישור תאגיד המים, אישור מהנדס למקלט וממ"ד, אישורי איכות הסביבה, תברואה, כבאות, פיתוח כבישים, אישור נגישות ועוד.
עם השלמת השלבים האמורים התקיים במקום סיור עם מנכ"ל העירייה ועם הצוות המקצועי של העירייה כדי לוודא שהמבנה עונה לדרישות טופס 4. לאחר שהתקבל אישור של מהנדס על כך שאין מניעה להוציא טופס 4, נחתם האישור.
הונפק טופס 4 לבניין של חברת גינדי שבו קרסו מרפסות לפני שנה (צילום: גד כספי)
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.