מועצת פרדס חנה כרכור אישרה בשבוע האחרון את מינויו של רו"ח אלי יוספין כמבקר המועצה וממונה פניות הציבור.
ביום חמישי האחרון, ,6.11.14 אושר במליאת מועצת פרדס חנה כרכור מינויו של רו"ח אלי יוספין כמבקר המועצה וממונה על פניות הציבור. איוש התפקיד יאפשר למועצה להמשיך ולקיים את הוראות החוק, לפעול בשקיפות מול התושבים, תוך שיפור מתמיד של הבקרה הפנימית.
לאלי יוספין למעלה מ- 15 שנות ניסיון בביקורת פנימית במשרדי רואי חשבון שונים, במשרד התחבורה וכמבקר פנים בקיבוצים ומפעלים בצפון הארץ.
המבקר הינו בעל תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ותואר שני במנהל עסקים שניהם מהאוניברסיטה העברית בירושלים. מלבד היותו רואה חשבון אלי יוספין הוא מבקר פנים (CIA) ומבקר מערכות מידע מוסמך (CISA).
ראש מועצת פרדס חנה כרכור, חיים געש, ברך על כניסתו לתפקיד של מבקר המועצה וממונה על פניות הציבור.
געש ציין כי "המועצה תמשיך לפעול בשקיפות מלאה מול התושבים והרשויות. לביקורת עניינית תפקיד חשוב בהתנהלות תקינה, ואנו מתייחסים לנושא זה במלוא כובד הראש." אמר געש.
לדברי מבקר המועצה וממונה פניות הציבור, רו"ח אלי יוספין: "בשיחות שקיימתי עם בעלי תפקידים מרכזיים התרשמתי כי ישנה נכונות לשתף פעולה ולסייע לי להצליח בתפקיד המאתגר. תפקידו של מבקר הפנים לבדוק בשיטתיות את תהליכי העבודה ולבחון את נאותות ניהול הסיכונים ואת אפקטיביות הבקרה בהם"
בתפקידו כממונה על פניות הציבור אמון רו"ח יוספין על טיפול בפניות תושבים. מינויו הינו במסגרת החוק הממסד את מעמד הממונה על תלונות הציבור כבעל תפקיד עצמאי ובעל סמכויות הכפופות לחוק. סמכויות אלו מסמיכות את בעל התפקיד לטפל בכל תלונה על הרשות המקומית ומוסדותיה.
אלי יוספין כמבקר המועצה וממונה פניות הציבור. (צילום: גד כספי)
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".