בלעדי: עיריית חדרה מפעילה חוקרים פרטיים שעוקבים אחרי עובדי עירייה
מאת: פלאשנט חדשות יום שלישי,
12 במאי 2026, 15:01
סערה גדולה מאוד בעיריית חדרה, זאת לאחר שנודע כי העירייה מפעילה חוקרים פרטיים שעוקבים אחרי עובדי עירייה
ממידע שהגיע לידי אתר החדשות פלאשנט עולה, כי לפחות בשני מקרים "טריים" המעקבים בוצעו אחרי שתי עובדות, האחת "בכירה ביותר". שתי העובדות סיימו את עבודתן בעירייה כאשר זכו לקבל תנאי עזיבה מפנקים, כאשר המטרה היתה לבצע מהלך מהיר של הוצאתן מהעירייה.
בידי אתר החדשות פלאשנט, יש את כל הפרטים הרלוונטיים, אך מפאת צנעת הפרט ועל מנת שלא לפגוע עוד יותר בעובדות, לא נפרסמם.
במקביל בקרוב נחשוף שתי פרשות גדולות מאוד!!!! שבהם משום מה, העירייה לא מטפלת, אבל זה בהמשך.
פנינו ליועצת התקשורת של העירייה, בבקשה לקבל תגובה לשאלה: "גל שלום. הובא לידיעתנו כי העירייה מעסיקה חוקרים פרטיים שמבצעים מעקבים אחרי עובדי עירייה"
בתחילה ענתה היועצת: "היי בודקת".
ביום שלמחרת לאחר שפנינו שוב: "יש חדש בענייננו?"
השיבה היועצת:" אני צריכה עוד פרטים בבקשה, מתי נטען שזה קרה ובמי מדובר".
תשובתנו לבקשה המוזרה הזאת היתה: "כפי שברור לך לא נחשוף מקורות השאלה היא שאלה עקרונית האם העירייה מעסיקה חוקרים פרטיים שעוקבים אחרי עובדים".
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!