מאת: פלאשנט חדשות יום רביעי,
1 באוקטובר 2025, 11:47
המשטרה סבורה כי העבריין כפיר ימין (31) מחדרה הוא האחראי לסדרת השלכת רימוני הרסס ואירועי הירי שאירעו בתקופה האחרונה בעיר חדרה אולם לא מצליחה לגבש ראיות כנגדו
בתחילת השבוע בלילה שבין ראשון לשני שוב הושלך רימון רסס לעבר בית פרטי ברחוב א.ד גורדון בשכונת נווה חיים בעיר, נזק נגרם במקום. מהחקירה עולה כי אין זאת הפעם הראשונה בה מושלך רימון לעבר אותו בית.
על פי המודיעין המשטרתי לבעל הדירה כמו גם לאחיו המתגורר ממש בסמיכות אליו יש סכסוך משפחתי על רקע כספי/עסקי עם קרוב משפחתם, העבריין כפיר ימין שמיד לאחר כל אירוע, נעצר והחוקרים מטיחים בו כי הוא עומד מאחורי האירועים האלימים. למרות שבבל המקרים הוא מציג אליבי מוצק, הוא מבלה במעצר עד שבית המשפט מורה על שחרורו. בחלק מהמקרים נעצרו עם ימין שניים מאנשיו שלכאורה נשלחים על ידו לבצע את הפשעים החמורים.
ימין המוגדר על ידי המשטרה כמחולל פשיעה משמעותי באזור, נעצר בחודשים האחרונים מספר רב של פעמים והחוקרים ייחסו לו השלכות רימוני רסס, ירי לעבר בתי מגורים, הצתת רכבים והכל לכאורה במסגרת סחיטות באיומים של כסף שלטענתו מגיע לו.
בנוסף למעצריו הרבים והמתוקשרים מנהל ימין בימים אלו תיק סחיטה באיומים לאחר שהוגש כנגדו כתב אישום חמור, בגין סחיטה באיומים של תושב חדרה שלא עמד בתשלומים אליו.
לאחר חודשיים מלאים במעצר, הוא שוחרר בתנאים מגבילים לרבות מעצר בית ולמרות זאת החוקרים מייחסים לו לפחות עשרה מקרים של השלכות רימוני רסס, ירי והצתות, אולם המשטרה טרם הצליחה לגבש נגדו ראיות והוא שוחרר בכל הפעמים.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!