האמן מאי גולדשטיין מחדרה ישתתף ביריד צבע טרי לאמנות ועיצוב
האמן מאי גולדשטיין, בן 28, מחדרה, נבחר להשתתף ביריד צבע טרי לאמנות ולעיצוב שיתקיים בתאריכים 26-21 במאי במרכז הטכני קרמניצקי בתל-אביב. יריד צבע טרי הוא אירוע האמנות השנתי המרכזי של ישראל.
מאי, בוגר תואר ראשון באמנות עם התמחות בצילום בבצלאל (2024). הוא משרת מזה שמונה שנים ביחידת המילואים "בית הספר לניוד מבצעי", יחד עם שני אחיו, והוא משמש כצלם היחידה (אח נוסף מתמיין ליחידה זו כעת לשירות סדיר), מעבר להיותו לוחם ומדריך נהיגה. הוא שירת עד כה למעלה מ-420 ימים במילואים במלחמה.
מאי יציג ביריד צבע טרי סדרת צילומים: ״צלם יחידה״ ממלחמת 'חרבות ברזל', שנוצרה במהלך שירותו, ובה מתועדים חבריו הלוחמים, רגעים מהמלחמה וחוויות מהשטח, מתוך נקודת מבט אישית ואינטימית. מאי מאמין שבגלל שהוא מכיר את כולם ביחידה, מתוקף תפקידיו השונים, הצליח לצלם את הפרויקט, לזכות באמונם של המצולמים ולגרום להם להרגיש בנוח - וזהו המפתח לעבודתו.
יריד צבע טרי מתקיים בשיתוף עיריית תל־אביב - יפו ובחסות ראשית של קבוצת הראל ביטוח ופיננסים וחברת הביטוח ZURICH.
היריד, מייסודן של שרון טילינגר ויפעת גוריון, מפגיש בין הקהל הרחב לבין אמניות ואמנים מצליחים ומבטיחים, עיצוב חדשני ורעיונות מפתיעים. הוא מאפשר רכישה של עבודות מאת מיטב היוצרות והיוצרים הפועלים בישראל, תוך זיהוי וטיפוח הדור הבא של הכישרונות המקומיים. כל זאת מתוך מטרה לתמוך בעולם התרבות המקומי, להפגיש את הקהל עם אמנות ועיצוב איכותיים, להנגיש שיח על תרבות בגובה העיניים, ולעודד יצירה ישראלית.
ניתן לרכוש כרטיסים באתר היריד: www.freshpaint.co.il
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.