מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
10 באפריל 2025, 09:13
חבר מועצת עיריית נתניה מוטי רצאבי עם פתרון למצוקת חנייה ברחובות רבים בעיר
מוטי רצאבי, חבר מועצה ויו"ר ועדת התנועה מעדכן השבוע: "בקרוב יחלו שינויים רגולטורים משמעותיים באזור רחוב פתח תקווה, שנועדו לשפר את בטיחות התושבים ואת הסדר הציבורי. כחלק משינויים אלה, נדרשנו לבצע התאמות גם בטווח התחבורה הציבורית, ובמיוחד בנוגע למיקום תחנת האוטובוס.
כתושב פעיל, היה לי חשוב למצוא פתרון שישרת את הצרכים של התושבים ובעלי העסקים כאחד. לאחר מחשבה מעמיקה ודיונים עם גורמים רלוונטיים, הגענו לפתרון חדשני.
הזזת תחנת האוטובוס כדי לפנות מקום לחניה מוסדרת ובטוחה, הזזנו את תחנת האוטובוס למיקום סמוך ונגיש יותר".
חניות אקספרס, "קנה וסע" פיילוט חדשני בנתניה: "אנו משיקים פיילוט חדש של חניות אקספרס "קנה וסע" ברחוב פתח תקווה. במסגרת הפיילוט יוקצה אזור חניה ייעודי בו ניתן יהיה לחנות בחינם למשך 20 דקות בלבד. לאחר 20 דקות, תיאכף החניה באמצעות מצלמות מיוחדות.
הפיילוט נוצר ליצור תחלופה גבוהה של חניות, לאפשר לתושבים לבצע סידורים קצרים ולעודד קניות בעסקים המקומיים.
אני מאמין שפתרונות אלה יתרמו לשיפור איכות החיים באזור ויאפשרו לנו להנות מסביבה בטוחה ונוחה יותר. אני קורא לכם לשתף פעולה ולנצל את הפיילוט לטובת כולנו". מסכם רצאבי.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.