העיר נתניה מתגאה ב-9 חופים מוכרזים, שמתאימים לכל סוגי המבקרים, החל ממשפחות עם ילדים ועד לחובבי ספורט ימי. ארבעה חופים ייפתחו כבר ב-30 במרץ
נתניה פותחת את עונת הרחצה לשנת 2025
נתניה, עיר החוף המובילה בישראל, פותחת את עונת הרחצה לשנת 2025 עם שדרוגים משמעותיים בחופי העיר. רצועת החוף של נתניה, המשתרעת על פני כ-13 ק"מ, ממשיכה להיות אחת מהפנינות של ישראל, לא רק בזכות יופיה המרהיב, אלא גם בזכות השירותים המתקדמים, הנגישות הגבוהה והשמירה הקפדנית על הסביבה.
העיר נתניה מתגאה ב-9 חופים מוכרזים, שמתאימים לכל סוגי המבקרים, החל ממשפחות עם ילדים ועד לחובבי ספורט ימי. ארבעה חופים ייפתחו כבר ב-30 במרץ (חוף העונות, חוף סירונית א', חוף סירונית ב' וחוף פולג), ויתר החופים ייפתחו בסוף אפריל, כך שכולם יוכלו ליהנות מהמגוון הרחב של פעילויות ומתקנים המוצעים בעיר.
החופים בנתניה עומדים בסטנדרטים בינלאומיים עם תו האיכות "הדגל הכחול", עם שיפוצים ושדרוגים שנעשו במהלך השנים, מתוך מטרה להבטיח חוויית חוף מושלמת לכל המבקרים. עיריית נתניה שמה דגש על נגישות לכלל הציבור, כאשר בחלק מהחופים יש נגישות מלאה, ומתקני החופים נגישים לאנשים עם מוגבלויות, כולל מעלית ייחודית אל החוף ומתקנים מונגשים נוספים.
כידוע, חוף סירונית א' פועל כל השנה, (למעט ביום כיפור וימי השתלמות מצילים), ומספק שירותי הצלה ושמירה על הבטיחות, לצד פעילויות חוף רבות שמתאימות לכל הגילאים. כל אחד יכול למצוא את המקום שלו, בין אם מדובר בקטעי חוף שקטים יותר, או באזורים בהם פועלות פעילויות ספורט ימי אקטיביות.
החופים בנתניה מציעים לא רק שמש וים, אלא גם מגוון פעילויות ספורט, אתגר והנאה לכל המשפחה. תושבי העיר והמבקרים נהנים מגלישת רוח, סאפ, קיאקים וחתירת סירות, במתקנים מקצועיים ואיכותיים.
כמו כן, התוכנית העירונית כוללת שילוב של פעילויות ספורטיביות בבתי הספר כחלק מהתוכנית הלימודית של התלמידים, במטרה לעודד אורח חיים בריא ופעיל כבר מגיל צעיר.
באחרונה, הושלם שלב א' בפרויקט ההגנה על המצוק, במסגרתו נבנו 6 מתוך 12 שוברי גלים, מה שסייע ליצירת רצועת חוף חדשה. כמו כן, לאורך החוף ולרווחת הציבור, מסעדות ובתי קפה באווירה נעימה וכיפית.
ראש העיר, מרים פיירברג-איכר: "אני גאה לפתוח את עונת הרחצה של שנת 2025, עם 9 חופים מוסדרים המציעים חוויות ייחודיות ופעילויות לכל המשפחה. נתניה ממשיכה להיות עיר המובילה גם בתחום איכות החיים, השדרוגים והשיפוצים שביצענו בחופים נועדו להבטיח לתושבים ולמבקרים חוויית חוף מהנה, נוחה ובטוחה. חופי נתניה מציעים לא רק מקום לנפוש, אלא גם מקום לפתח כישורים ספורטיביים וליהנות מפעילויות ייחודיות ומגוונות לכל גיל."
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.