מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
9 בפברואר 2025, 17:00
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט לתעבורה מרכז כתב אישום נגד נהג הסעות יהודה חדד סלם
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט לתעבורה מרכז כתב אישום נגד נהג הסעות יהודה חדד סלם בגין גרימת מוות ברשלנות של הולכת רגל מרתה ורדי ז"ל בנתניה. על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד יובל שי דהן מפרקליטות מחוז מרכז (פלילי) , בתאריך 7.11.2024 בשעות הבוקר המוקדמות, נהג הנאשם באוטובוס זעיר ברחוב שמואל הנציב בנתניה. במהלך נסיעתו התקרב הנאשם לצומת, מבלי שהאט את רכבו ונתן זכות קדימה להולכי רגל, ופגע במרתה ז"ל שחצתה את הכביש במעבר חציה. כתוצאה מהתאונה היא נפגעה באופן קשה ופונתה לבית החולים, שם נקבע מותה לאחר מספר ימים.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירת גרימת מוות בנהיגה רשלנית.
הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לפסול את רישיון הנהיגה של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת הפסילה ציינה הפרקליטות, בין היתר, כי נסיבות התאונה, תוצאותיה החמורות ואי מתן זכות קדימה, מלמדים כי יש בהמשך נהיגתו של הנאשם משום סכנה לציבור המשתמשים בדרך.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.