הורים לילדים לא שולחים אותם לגן בשל טענות להתעללות בילדים ולאחר החדרת מכשירי הקלטה לגן
אתר החדשות פלאשנט חושף: טענות קשות כנגד צוות הגננות בגן עירוני בחדרה. מזה כמה ימים ההורים לא שולחים את ילדיהם לגן, לאחר שאחד ההורים החדיר לגן מכשירי הקלטה שתיעדו לכאורה, מקרים קשים.
אמא של אחד הילדים מספרת: "כבר לפני שבוע הגשנו תלונה במשטרה בשל החשד להתעללות. במקרה שלי הגננת הכתה את הבן שלי. בהתחלה הוא פחד לספר, אבל אחרי שילד אחר בגן סיפר לאמא שלו שהגגנת הרביצה לילד שלי והאמא סיפרה לי, הבן שלי שיחזר את המקרה".
מה קורה כרגע בגן?
"הגן מושבת, הילדים בבית. בעירייה לא ממש עושים משהו. פנינו לראש העיר, מחזיק תיק החינוך, אבל הוא כנראה עסוק ואין לו זמן לדבר אתנו. גם באגף החינוך לא ממש עושים משהו".
מה אומרים במשרד החינוך?
"הם רצו להכניס לגן צוות שילווה ויפקח, אבל לא הסכמנו. הילדים לא יחזרו, כל עוד הצוות הנוכחי נשאר שם. אין מצב שנפקיר את הילדים שלנו".
בשל חוק הגנת הקטין, לא ניתן לפרסם פרטים מזהים על הגן ועל שמות הילדים והוריהם.
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".
מאחורי הקלעים בהיכל התרבות נתניה: אלעזר פרץ לצד אומן החושים מני הולנדר ואלינור אברג׳יל מלכת היופי לשעבר ואושיה מקומית, הגיעו להצטלם לסדרה חדשה בערוץ 13. אומן החושים מני קורא את המחשבות של אלינור אברג׳יל בזמן הצילומים. אהבנו ופרגנו!
ב-7 באוקטובר נולדה קהילת נובה, עמותה שפועלת להשיב את התקווה, ולתמוך בשורדים. רשת מוזס שופ מצטרפת לעשייה ותתרום 10% מהכנסות ה-HEART BURGER, כתרומה לעמותת קהילת שבט הנובה, אשר פועלת בין היתר למען שיקום, תמיכה ובנייה מחדש של הקהילה שנפגעה באירוע ה - 7 באוקטובר. הפעילות נערכת החל מחודש אוגוסט ועד ה-1.11 בכל סניפי רשת מוזס שופ ובאתר ההזמנות של הרשת.