מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
25 בינואר 2024, 09:16
פרויקט "יורדים לשכונות" - של קבלת קהל בשכונות ובקהילות לצורך בקשת הנחות בארנונה לשנת 2024 מתחיל זו השנה העשירית
הפרויקט השנתי "יורדים לשכונות", של קבלת קהל בשכונות ובקהילות לצורך בקשת הנחות בארנונה לשנת 2024 ע"י יו"ר תנועת 'המחנה המאמין', חבר מועצת העיר וחבר ועדת ההנחות בארנונה בועז ביטון, מתחיל זו השנה העשירית, עם תחילת השנה הלועזית החדשה.
"אם קשה לכם להגיע לבניין העירייה, יו"ר 'המחנה המאמין', יגיע עד אליכם". לדבריו של יו"ר 'המחנה המאמין' חבר מועצת העיר וחבר ועדת ההנחות בארנונה בועז ביטון: "בכל שנה, ישנם אנשים שקשה להם להגיע לבנין העירייה ובשל כך הם נמנעים מלבוא ולקבל מענה. זו הסיבה שאנו יורדים לשטח ובכל פעם מקבלים את תושבי העיר בשכונה או בקהילה אחרת. מבחינתנו זאת שליחות ציבורית, ואנו עושים את זה מכל הלב ובתחושת סיפוק עילאית".
ביום שלישי השבוע התקיימה קבלת קהל בישיבת "רב פעלים" ברחוב הרצל בצפון העיר חדרה, ביום שני הקרוב י"ט בשבט תשפ"ד 29.1.24 תתקיים קבלת קהל בגבעת אולגה, ברחוב הגדוד העברי בין השעות 9:30-11:00
כזכור בשבוע שעבר, יו"ר 'המחנה המאמין' בועז ביטון פרסם את טבלת ההנחות בארנונה לשנת 2024 למרות שעדיין לא פורסמה ולא נחתמה ע"י שר הפנים.
מתנועת 'המחנה המאמין' נמסר, כי במסגרת פרויקט "יורדים לשכונות", בשבועות הקרובים הם יעשו מאמץ להגיע לכל שכונה בעיר בכדי להקל על התושבים ולקבל אותם קרוב לביתם. מועדים ומקומות נוספים יפורסמו בהמשך.
חשוב לדעת: ישנם 2 מסלולים לקבלת הנחה בארנונה: 1 הנחה המגיעה על פי חוק הכוללת מבחני הכנסה. 2 באמצעות ועדת הנחות – "מחזיק שנגרמו לו או לבן משפחתו הוצאות חריגות בשל טיפול רפואי חד פעמי או מתמשך או אירוע אשר הביא להרעה משמעותית בלתי צפויה במצבו החומרי".
לגבי מסלול 1 - חובה להביא אישורים וטפסים: טופס בקשה (מספר 80) לקבלת הנחה מתשלום ארנונה כללית לדירת מגורים. תלושי משכורת של 2 בני הזוג לחודשים 10-11-12 לשנת 2023 (או 12 תלושים לשנת 2023 למבקשים להימדד על פי ממוצע שנתי). אישורי קבלת גמלה או אבטלה מביטוח לאומי לחודשים 10-11-12 לשנת 2023. במידה ואחד מבני הזוג לא עובדים, אישור מביטוח לאומי המאשר זאת - או אישור מעמד לא עובד או טופס לתקופות ביטוח (דו"ח מעסיקים). במידה ואחד מבני הזוג לומד- אישור לימודים לחודשים 10-11-12 לשנת 2023. תדפיסי בנק לחודשים 10-11-12 לשנת 2023
לגבי מסלול 2 - חובה להביא אישורים וטפסים: טופס בקשה (מספר 70) לקבלת הנחה מתשלום ארנונה כללית לדירת מגורים. כל האישורים המצוינים במסלול 1. אישורים רפואיים כולל חשבוניות והוצאות חריגות או אישורים המעידים על הרעה במצב החומרי מאירוע בלתי צפוי.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.