רועי בן אשר, הבעלים של קפה בנימינה מזמין אתכם להציץ לעולם הקפה, להנות מקפה טעים ולהתנסות בסדנא חווייתית ליחידים, זוגות, ימי כיף לקבוצות ועוד
רועי בן אשר: "קפה בנימינה - חנות בוטיק לעולם הקפה, מציגה מגוון פתרונות לעולם הקפה, מכונות, אביזרים ותחזוקת מכונות הקפה והדרכה בתחום הקפה. בשנים האחרונות אני מקדם מגוון סדנאות מבית האקדמיה לקפה, החל מסדנה חווייתית לעולם הקפה הכוללת טעימות קפה מכלים שונים לחליטה, משקאות קפה ותהליך קלית הקפה, סדנאות בריסטה מקצועי כולל הלאטה ארט המפורסם (ציורי הקפה בכוס) ועוד. הסדנאות מתאימות ליחידים שרוצים להתמקצע, זוגות ומשפחות שחוגגים אירועים, וימי כיף לחברות".
מאין נולד הרעיון?
"הכל התחיל בחנות מקצועית שמתמחה במכירת קפה איכותי. פה ושם כיבדנו את לקוחותינו בטעימות קפה ולאט לאט התפתח קהל לקוחות שרוצה לבוא ולשבת עם כוס קפה טוב, משהו טעים בצד, להיפגש לקשקש ולהתעדכן. אז עיצבנו, שיפצנו, הרחבנו, שתלנו פרחים...
עכשיו אנחנו יכולים להזמין אתכם לחוויית קפה מושלמת בקפה בנימינה. בית הקפה נמצא בלב המושבה בנימינה ברחוב ותיק ופסטורלי. החנות ממוקמת ברחוב נטוע עצי דקל וושינגטון גבוהים משני צדדיו.
החנות כאמור מתמחה בכל עולם הקפה. יש לנו בחנות מגוון ענק של מותגי קפה מובילים בעולם.
מכונות קפה ידניות ואוטומטיות של המותגים המובילים. מגוון גדול של פולי קפה מהחברות המובילות בארץ ובעולם. קפסולות, פודים, מקינטות, מקציפי חלב ועוד עשרות אביזרים לחוויית קפה מושלמת.
יש לנו שירותי מעבדה מקצועית שמטפלת במגוון גדול של מכונות ומאפשרת לנו לתת שרות מיידי וברמה אחרת ללקוחות העסקיים והפרטיים שלנו.
אנחנו מארחים בבית הקפה קבוצות מטיילים / ימי כיף לחברות. אם יש לכם עסק ואתם רוצים לפנק את העובדים שלכם במגוון הסיורים שהאזור היפה שלנו מציע, נשמח לתת לכם פרטים נוספים על ההצעות שלנו לקבוצות.
אנחנו מקיימים גם הרצאות וסדנאות קפה מרתקות, אתם מוזמנים ליהנות ממשלוחים עד הבית לכל חלקי הארץ. נשמח לפגוש אתכם בבית הקפה שלנו או לשלוח לכם שירות וחיוך רחב בהזמנה הבאה שלכם".
מהי ההתמחות?
"ההתמחות שלנו והמקצועיות היא בעולם הקפה. קפה זה עולם מגוון מאוד בעל פתרונות רבים והחוכמה היא להתאים את מה שמתאים ללקוח ולמשפחתו, וכן אנחנו גם מגשרים בין בני זוג למציאת המכונה המתאימה למטבח".
איך מתנהלים בזמן מלחמה?
"חושבים קדימה, מקדמים נושאים שביום יום אין זמן. מפתחים הדרכות חדשות ולומדים על טרנדים חדשים בתחום הקפה שכל יום מתחדש ומשתנה".
מהם הקשיים כעת?
"אנשים ממעטים לצאת, פעילות הארוח של הקבוצות קטנה מהותית".
האם לקוחות מגיעים?
"מגיעים לקוחות, קבוצות לא מגיעות".
מה יעזור לך לעבור את תקופת המלחמה?
"שקט נפשי".
מי יכול לסייע?
"כל מי שמחפש ימי כיף לקבוצות מהעבודה. אנחנו ביחד עם עמותת התיירות המקומית נשמח לתת הצעה ובכך לקדם עסקים מקומיים ותעסוקה. מתנות לעובדים ולחגים קונים בעסקים מקומיים".
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!