מאת: פלאשנט חדשות יום רביעי,
27 בדצמבר 2023, 10:42
בפגייה של בית החולים יש אינקובטור אחד יחיד ומיוחד שבמקום לטפל בפגים הוא מכיל המון מתנות
בפגייה של בית החולים הילל יפה בחדרה, יש אינקובטור אחד יחיד ומיוחד שבמקום לטפל בפגים הוא מכיל המון מתנות - "אינקובטור ההפתעות". הפרויקט הוקם ביוזמתה של משפחת גולד שבנם אושפז לתקופה ממושכת והרגישו כי שאר הילדים במשפחה זקוקים למקום משמעותי יותר בתהליך. ד"ר עמית הוכברג, מנהל מחלקת יילודים ופגים במרכז הרפואי הלל יפה, מציין: "אינקובטור ההפתעות" הוא רק אלמנט אחד שבו אנו משתפים את כל בני המשפחה בתהליך, ישנה אפשרות לביקור של האח/ות במחלקה, קבלת הסבר מותאם גיל על מצבו/ה של אחיהם/אחותם. בדרך זו אנו משמחים את האחים, מעודדים אותם, ממתיקים את התקופה הלא פשוטה שגם הם עוברים, ומעמידים אותם במרכז תשומת הלב".
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.