מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
17 בדצמבר 2023, 20:03
הוארך בשלושה חודשים צו ההרחקה של תושב חדרה ממהנדס העירייה
שופטת בית משפט השלום בחדרה, נורית הרצמן אבי-יצחק, האריכה בשלושה חודשים את צו ההרחקה שהוצא כנגד תושב העיר, א.ת, שהשתולל במשרדי אגף ההנדסה בעיריית חדרה ואיים על מהנדס העיר, נדב הדר.
בדיון שנערך הבוקר, ראשון, טען התושב: "אני בלי חשמל ולא התקלחתי שבוע ימים. למחבלים אתם נותנים חשמל ולי לא? למחבלים במנהרות נותנים חשמל. הקרוואן היה מחובר לחשמל ודוד שלי יצא מהקרוואן בשנת 2017 עכשיו זה אומר לי אין חשמל. אם אתם לא מחברים אותי לחשמל תשלחי אותי לבית סוהר שם יש מקלחת".
נדב הדר אמר בדיון : "אין פה שום מוצא חוקי. בפעם השנייה שהוא התפרץ אלי למשרד הבאתי את היועצת המשפטית של העיריה ולא ניתן לתת חשמל זמני".
השופטת נרית הרצמן אבי – יצחק ציינה בהחלטתה : "אחר ששמעתי את המשיב, והתרשמתי באופן בלתי אמצעי מהתנהגותו בפניי המעידה כי המשיב מתקשה לשלוט בעצמו וגם במהלך הדיון הרים את קולו שוב ושוב והפנה תנועות מאיימות לעבר המבקש, אני מאריכה את תוקפו של הצו למשך 3 חודשים מהיום.
לאור המצוקה הקשה שעליה הצביע המשיב במהלך הדיון, מצב של העדר חשמל והעדר אפשרות לדאוג לצרכים בסיסיים שלו, המחלקה לשירותים חברתיים בעיריית חדרה תבדוק לאלתר כיצד ניתן לסייע למשיב בשלל הבעיות אשר שטח בפניי – בעיות כלכליות, בריאותיות, נפשיות, משפחתיות ועוד".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!