מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
10 בדצמבר 2023, 07:06
שר הפנים, משה ארבל מבהיר שלא ידחה פעם נוספת את הבחירות לרשויות המקומיות.
שר הפנים, משה ארבל, משיב לשר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ ומבהיר שלא ידחה פעם נוספת את הבחירות לרשויות המקומיות. לדבריו, גורמי המקצוע העריכו כי ניתן לקיים את הבחירות ב-30.1, ויש חשיבות לעריכתן סמוך למועד המקורי.
שרההפנים סוקר בפני סמוטריץ, את עבודת המטה שנעשתה במשרדו וציין כי דחייה נוספת של הבחירות, מהווה ניצחון לאויבנו שרוצים לשבש את חיינו.
עוד מבהיר השר ארבל, כי גורמי הביטחון איתם התייעץ הודיעו כי אין מניעה לקיים הליך דמוקרטי ב-30,1,24.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".