מאת: פלאשנט חדשות יום רביעי,
8 בנובמבר 2023, 11:43
העיר חדרה הרימה דגל כחול לבן ומצטרפת למיזם הארצי של שירת התקווה הגדולה ביותר בעולם.
להמנון שלנו יש כוח מאחד ומחזק, המילים שלו מדויקות ונוגעות עמוק בכל אחד ואחת ומחברות אותנו למה שהכי חשוב לנו: להיות עם חופשי בארצנו.
ביום חמישי הקרוב (9.11) בשעה 21:00 כולם יוצאים למרפסת עטופים בדגל לשיר יחד את ההמנון, שיישמע בכל נקודה ונקודה בעיר, ובארץ. כי זה מה שאנחנו צריכים עכשיו - תקווה גדולה וכוח גדול של ביחד.
גם בחדרה כולם ייפגשו במרפסות ביום חמישי, וישמיעו לכל העולם התקווה בת שנות אלפיים.
במקביל, בשעה 20:30 יתכנסו חניכי תנועות הנוער, בני נוער, מתנדבים, אנשי כוחות הביטחון וההצלה, ראש העיר וחברי מועצת העיר וכמובן תושבים, סביב הכיכר הגדולה ברחובות הירדן ומשמר הגבול בשכונת הפארק, על מנת לנופף במאות דגלים וכמובן לשיר יחד את התקווה בשירה המונית בשעה 21:00. התושבים הרבים בבניינים סביב הכיכר ילוו את האירוע מהמרפסות.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!