פרקליטות מחוז חיפה (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר, כתב אישום נגד אלכסנדר מוזגובוי (30) מפרדס חנה, בגין ניסיון חטיפה ותקיפה סתם של קטינה באזור מגוריו
על פי כתב האישום שהגישה עו"ד רינת לוי, עולה כי בתחילת החודש בשעות הערב, צעדה הקטינה בגפה באחד מרחובות היישוב כרכור, משהבחין הנאשם בקטינה צועדת ברחוב בגפה, גמלה בלבו החלטה לחטוף אותה. לאור האמור, עצר הנאשם את הרכב בסמוך, יצא מן הרכב וארב לקטינה בקרבת המקום.
הדיון בבית המשפט (צילום: שלומי גבאי)
כעבור זמן קצר, חלפה הקטינה במקום, אז הגיח הנאשם מאחוריה, לפת אותה וניסה לחסום את פיה, על מנת שלא תזעק לעזרה, הקטינה ניסתה להשתחרר מאחיזתו ללא הצלחה. בהמשך לכך, הנאשם גרר את הקטינה לעבר תא המטען של רכבו בעוד הקטינה זועקת לעזרה ומנסה להיחלץ מאחיזתו, תוך שהיא מתחננת בפני הנאשם שיניח לה ואף מציעה לו את הטלפון הנייד שברשותה, הנאשם לא שעה לתחינתה ולהצעתה של הקטינה.
"הדלפות מכוערות". עורכי הדין המייצגים את מוזגבוי צילום: שלומי גבאי
בשלב מסוים, במהלך המאבק של הקטינה עם הנאשם חלף במקום רכב בנסיעה איטית אז יצר הנאשם מצג שווא ולפיו מבקש לסייע לה ובעוד הקטינה זועקת לעזרה ומנסה להיחלץ מאחיזתו ולהימלט מהמקום. לאחר שהרכב חלף, המשיך הנאשם בתוכניתו. למשמע צעקותיה של הקטינה, התקרבו למקום בני הזוג ג' ומ' אשר צעדו באותה העת ברחוב. משהבחין הנאשם בבני הזוג מתקרבים, הוא שחרר את אחיזתו בקטינה ואמר לה "תברחי, תברחי", והקטינה נמלטה לעבר בני הזוג.
השופט אברהם אליקים לאחר שעיין בתיק ושמע את הצדדים מציין שיש ניצוץ ראייתי המצדיק מעצר ביניים עד החלטה אחרת וכך קבע. הוא גם קבע דיון בבקשת הפרקליטות למעצר עד תום ההליכים שייתקיים בעוד כשבועיים.
מעו"ד אייל בסרגליק המייצג את מוזגבוי, יחד עם עו"ד דניאל הרמן ממשרדו נמסר: "כתב האישום שהוגש היום, מגלה נסיבות תמוהות של עבירה שלכאורה בוצעה, שלא ברור מניעה או מצבו הנפשי של הנאשם. אנו טרם עיינו בחומר החקירה, בשחזור שהודלף שאיננו שחזור ובשאר הראיות. כבר בשלב זה ניתן לומר כי בניגוד לנטען על ידי המשטרה אין כל חבלה של ממש כלפי המתלוננת כי התיק הוגדר כתקיפה סתם. ההדלפות המכוערות שהודלפו ערב הדיון לתקשורת בדבר סרטונים אינם חלק מהמיוחס למרשנו ונעשו על ידי המשטרה רק כדי להשחיר את פניו. אנו ננהל את התיק באולם בימ"ש".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".