כוחות הביטחון עצרו 3 צעירים מאיזור חדרה בחשד לביצוע פעולת טרור
מאת: שלומי גבאי יום חמישי,
14 ביולי 2022, 20:45
מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת ועל רוב פרטי החקירה מוטל צו איסור פירסום
בית משפט השלום בחדרה התיר היום לפרסם כי במסגרת חקירה ביטחונית משולבת של משטרת ישראל בשיתוף כוחות הביטחון נעצרו 3 תושבי איזור חדרה בחשד להשלכת בקבוק תבערה על רקע לאומני לפני כחודש בחוף גבעת אולגה.
מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת ועל רוב פרטי החקירה מוטל צו איסור פירסום.
באירוע לא היו נפגעים בנפש אולם כוחות הביטחון מתייחסים לאירוע כאל אירוע ביטחוני לכל דבר.
בימים הקרובים יגבש צוות החקירה בליווי הפרקליטות את ממצאי החקירה והצפי הוא כי יוגשו כתבי אישום כנגד החשודים.
חשד להשלכת בקבוק תבערה (צילום: pixabay)
עו"ד שי לוי המייצג את אחד החשודים בפרשה: "החשוד מכחיש את הנטען נגדו. ביהמש קיצר את המעצר עד למוצאי השבת הקרובה וזאת באופן חריג. כבר עתה אני אומר בברור שלא מדובר במעשה טרור."
"לא מדובר במעשה טרור". עו"ד שי לוי צילום: שלומי גבאי
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".