אלפי ילדים נהנו ממיגוון רחב של אירועים שהתקיימו במקומות שונים בעיר
הצלחה מסחררת לפסטיבל האביב בחדרה: מעל עשרת אלפים ילדים ומשפחות חגגו את פסטיבל האביב אקו פארק, שהתמקד בעולם הקרקס עם שלל מתחמי פעילות לכל המשפחה. המשתתפים נהנו ממופעי קרקס, להטוטנים, מתחם ג׳אגלינג ענק, מופע של ראשית, מתחמי צביעה ויצירה, סדנת בועות סבון ותיפוף, עמדת סלפי קרקסית ועוד.
שפע של אירועים לילדים (צילום: דוברות העירייה)
עוד התקיימו במהלך חופשת הפסח אירועים קהילתיים של עמותת פנאי העיר: הפנינג אביב באקו פארק, בהובלת מרכז הפנאי אופקים, הכלל מופע קרקס, קרנבל ברזילאי והופעה של סטודיו אורטל; פסטיבל 'לונהאביב' של מרכז הפנאי גני אלון עם מתנפחים ופעילויות לכל המשפחה; אירוע קהילתי בגן ברנדייס בהובלת מרכז הפנאי רימונים ואירוע בפארק חדרה הצעירה בהובלת מרכז הפנאי קלור. במהלך חול המועד התקיים אירוע קהילתי בגן שרה בשכונת ניסן, תוצר של עבודה משותפת בין מרכז הפנאי רימונים וקהילת ניסן.
בן חיים ונורדמן באירועי האביב בחדרה צילום: דוברות העירייה
סגן ראש העיר ויו"ר עמותת פנאי העיר, שלמה בוזגלו: "מרגש מאוד היה לראות כמות אדירה של אנשים מגיעים לחגוג את בוא האביב במרחבים הקהילתיים של פנאי העיר. השמחה והכיף של הילדים שווה הכל. יחד עם הקהילה נמשיך לייצר פעילויות לכל המשפחה בכל רחבי העיר".
מ"מ ראש העיר בפועל ניר בן חיים: "שמחתי לפגוש את אלפי המשפחות החדרתיות שבילו בפסטיבל האביב באקו פארק ובאירועים הקהילתיים. ראיתי את הילדים נהנים מכל השפע שהעיר הציעה, בילוי איכותי כאן אצלנו בעיר חדרה". בן חיים הודה לכוחות הביטחון, האכיפה והפיקוח בעיריית חדרה ולשוטרים והשוטרות של משטרת חדרה שסייעו לשמור על השקט והביטחון במהלך חופשת הפסח, ובשגרה השוטפת".
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.