בלשי היחידה לחקירת פשעים של מרחב מנשה פשטו הבוקר על בתיהם של החשודים ועצרו אותם לחקירה בחשד לרצח. החשודים שומרים על זכות השתיקה בחקירתם. בית המשפט האריך את מעצרם
חודשיים לאחר הירי שגרם למותו של אלון סימנדוייב (25) מאור עקיבא, ביצעה לפנות בוקר המשטרה את מעצרם של 4 חשודים בשנות ה-20 לחייהם תושבי האיזור המוכרים היטב למשטרה.
נרצח סמוך לביתו. אלון סימנדוייב (צילום: מתוך הפייסבוק)
החקירה הסמויה החלה מיד לאחר הירי בסימנדוייב שנפצע באורח אנוש באותו בוקר שבת (12/2) בעת שירד מביתו יחד עם אחרים כשלפתע נפתחה אש לעבר קבוצת אנשים ככל הנראה מרכב חולף. קליע שפגע בראשו של סימנדוייב גרם לפציעתו האנושה ולאחר שבוע ימים נקבע מותו בבית החולים תל השומר.
תיק החקירה הועבר עוד בראשיתו מתחנת חדרה ליחידה לחקירת פשעים חמורים (יל"פ) במרחב. החוקרים אספו ממצאים מהזירה ומספר רב של מצלמות אבטחה מרחבי העיר וגבו עדויות ממספר לא מועט של אנשים.
עו"ד ג'קי סגרון צילום: יח"צ
בהתאם לתמונת המודיעין שהתקבלה והצביעה על אירוע מקדים שקדם לירי ישבו הבלשים זמן רב על 4 החשודים וביצעו פעולות חקירה אינטינסביות שכללו האזנות ומעקבים במטרה לסגור על החשודים.
כאמור הבוקר ניתן האות ועשרות שוטרים פשטו על בתי החשודים ביצעו חיפושים דקדקניים ועצרו אותה לחקירה בחשד לרצח. בחקירתם סירבו כל החשודים לענות על שאלות החוקרים ושמרו על זכות השתיקה.
מעצרם הוארך בבית משפט השלום בחדרה ב-6 ימים.
עורכי הדין ג'קי סגרון ויניב דניאל המייצגים את ארבעת החשודים מסרו: "מדובר במעצר שווא, נטול ראיות, שלא יוביל את היחידה החוקרת לשום מקום."
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!