נשיא המדינה: "גאה בעיר חדרה על עמידה נחושה ותפקוד למופת"
מאת: ראובן יגיל יום שלישי,
29 במרץ 2022, 13:51
נשיא המדינה יצחק הרצוג ומ״מ ראש העיר חדרה בפועל ניר בן חיים שוחחו יממה לאחר הפיגוע: ״גאה בעיר חדרה על עמידה נחושה ותפקוד למופת״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ומ״מ ראש העיר חדרה בפועל ניר בן חיים שוחחו יממה לאחר הפיגוע בחדרה. בשיחה בין האישים, התעניין הרצוג במצב תושבי העיר וסיפר לבן חיים כי הוא גאה בעיר חדרה על העמידה הנחושה מול האירוע הקשה. הרצוג גם שיבח על הנהגת העיר על הקרנת ביטחון ומנהיגות מול התושבים בשעת מבחן.
בן חיים הודה להרצוג על השיחה, עדכן את הנשיא במצב הפצועים והזמין אותו לביקור רשמי בחדרה. בשיחה הזכיר הרצוג את השורשים המשפחתיים שלו בעיר חדרה ושיגר גם את הערכתו למסירות והמקצועיות של אנשי המרכז הרפואי ״הלל יפה״ המטפלים בנפגעי הפיגוע.
מ״מ רה״ע חדרה בפועל ניר בן חיים עדכן בסיום את הנשיא על מאמציו ביממה האחרונה להשבת השגרה לעיר ופעילותו מול גורמי הממשלה להקצאת משאבים לחיזוק מרכיבי הביטחון העירוניים.
נשיא המדינה וראש העיר בפועל (צילום: דוברות העירייה)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!