עיריית חדרה האירה את מרכז העיר חדרה בקישוטי תאורה מרהיבים. האווירה החגיגית והססגונית תלווה אותנו עד לאירועי יום העצמאות ה 74 של מדינת ישראל ותוגבר עם שלל קישוטים מוארים, אלמנטים דקורטיביים ומיצגי אור
אחרי שנתיים מאתגרות, עם סגרים, מגבלות וריחוק חברתי, בפורים האחרון העיר חדרה צהלה ושמחה עם חגיגת פורים בלתי נשכחת שכללה בין היתר את האירוע המרכזי של העיר- קרנבלילה, חגיגה של אורות וצבעים, אומני רחוב ומיצגים ומופע אקרובטים, לצד שפע של אירועים לילדים ומשפחות, בני נוער, מבוגרים ובני הגיל השלישי שהתקיימו ברחבי העיר- במרכזי הפנאי הקהילתיים בשכונות, בתנועות הנוער, בפארקים ובגנים הציבורים.
מגבירים את האור (צילום: דוברות העירייה)
את החגיגות הססגוניות, ליוותה אווירת חג מוארת ומיוחדת במינה, זאת הודות לתאורה החגיגית שהותקנה לקראת אירועי החג ברחובות הממוקמים במרכז העיר בהובלת צוות אגף אירועים בניהולו של אהוד ואנה ומחלקת חשמל בניהולו של רפי אדרי. התאורה שהותקנה בשבועות האחרונים בהיקפים חסרי תקדים, כוללת בין היתר מגוון קישוטי אור מבוססי לד, מיצגי אור מרהיבים, אלמנטים דקורטיביים וייחודיים שהותקנו על גבי עמודי תאורה קיימים, תקרת תאורה ועוד.
בעירייה לא מתכננים "לסגור את השאלטר" בקרוב, אלא בדיוק להיפך. מנכ"לית העירייה כלנית שרון: "תושבי חדרה ימשיכו ליהנות מחגיגה של אורות וצבעים שתוגבר באופן הדרגתי עד לאירועי יום העצמאות ה 74 למדינת ישראל, שייערכו בתחילת חודש מאי הקרוב."
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!