ראש העיר: "מחמם את הלב לראות את ההתגייסות של בני הנוער החדרתיים למען העם האוקראיני". המבצע הוגדר "סולם יעקב", ובמסגרתו אספו התלמידים משחקים לילדים, בגדים, נעליים, מעילים ושמיכות
במסגרת תוכנית התפתחות אישית ומעורבות חברתית בבית ספר תיכון חדרה, הפועלת באמצעות מחלקת הנוער של אגף נוצ"ץ, אספו בני הנוער של התיכון יחד עם אנשי הצוות החינוכי, מגוון של דברים למען ילדי אוקראינה. המבצע הוגדר "סולם יעקב", ובמסגרתו אספו התלמידים משחקים לילדים, בגדים, נעליים, מעילים ושמיכות. התלמידים גם ארזו את החבילות בעצמם, והכל עבר בשבוע שעבר למשרד הקליטה בחיפה.
הצוות המיוחד שהעביר את החבילות כלל את רומי בראייר, תלמידת כיתה י"ב בתיכון ונציגת קבוצת התלמידים שאספה וארזה את החבילות, את גליה לבן, מנהלת התנדבות רשותית בחינוך ורכזת תנועות הנוער, את מנהלת בית הספר יעל פז ואת עינב בשארי - רכזת התפתחות אישית ומעורבות חברתית בתיכון חדרה. שינוע החבילות התבצע באמצעות רכב מיוחד שסופק על ידי אייל גבאי האלוף מאגף שפ"ע.
ראש העיר בפועל, ניר בן חיים: "מחמם את הלב לראות את ההתגייסות של בני הנוער החדרתיים למען העם האוקראיני, ומגיעה מילה טובה לתיכון חדרה על ההתארגנות המרשימה".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.