ראש עיריית חדרה ניר בן חיים אירח השבוע את סנ"צ זוהר מסלואי, מפקד תחנת משטרת חדרה הנכנס. השניים סיכמו על המשך עבודה משותפת בין המשטרה לעיריית חדרה למען תושבי העיר
ראש העיר ניר בן חיים, אירח את המפקד החדש של תחנת משטרת חדרה, סנ"צ זוהר מסלואי, לפגישת היכרות שנערכה בבניין העירייה. בפגישה השתתפו גם מנכ"לית עיריית חדרה כלנית שרון ומנהל אגף אכיפה וביטחון גיל שלמה. סנ"צ מסלואי סקר את האתגרים העומדים בפני תחנת משטרת חדרה ואת היערכותה, הן לימי שגרה והן לימי חירום.
כמו כן בן חיים הדגיש את חשיבות תחושת הביטחון לתושבי העיר. בנושא זה, יש בשורה לעיר והיא פריסתן של מצלמות לשרות המשטרה (עין הנץ) בכניסות לעיר, על מנת לתפוס ולמנוע גניבות רכבים.
בנוסף הנחה ראש העיר על חיזוק יחידת השיטור העירוני, שהוקמה ככוח ייעודי המשלב כוח פיקוח ואכיפה עירוני במסגרת אגף ביטחון ואכיפה של העירייה, ביחד עם שוטרים שבראשם עומד קצין משטרה הכפוף למפקד התחנה, הגדלת היקף פעילות היחידה וכן הקמת סיירות מתנדבים במרחבים הקהילתיים של המשטרה.
ראש העיר ניר בן חיים בירך את המפקד החדש ואיחל לו הצלחה בתפקיד, כמו כן, השניים סיכמו על המשך עבודה משותפת בין עיריית חדרה ותחנת משטרת חדרה, למען תושבי העיר.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".