צוות מד"א העניק לו טיפול רפואי במקום ופינה אותו לבי"ח הלל יפה כשהוא סובל מחבלה בראש. המשטרה עיכבה לחקירה תושבת חדרה בחשד למעורבות בתאונה
ילד בן 8 נפצע באורח קשה בראשו היום סמוך לשעה 17:00 מפגיעת רכב ברחוב הרב קוק בחדרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לו טיפול רפואי ולאחריו הוא פונה לבי"ח הלל יפה במצב קשה עם חבלת ראש. הילד מתגורר כמה מאות מטרים מזירת התאונה והגיע לבקר את חברו המתגורר ברחוב בו ארעה התאונה.
על פי עדות עד ראיה ועל פי גירסת הנהגת הילד התפרץ לכביש באופן שלא ניתן היה להבחין בו ולבלום. עבודת הבוחנים במקום התאונה נמשכת. לזירת התאונה הגיעו מפקד משטרת חדרה סנ"צ זהר מסלאווי וסגנו רפ"ק יצחק גבאי.
זירת התאונה (צילום: דוברות מד"א)
שוטרי תחנת חדרה שהגיעו למקום עיכבו את הנהגת הפוגעת - תושבת העיר בת 50 לחקירה ביחידת הבוחנים של מרחב מנשה. בוחני התנועה של משטרת ישראל פתחו בחקירה.
חובש רפואת חירום במד"א סלבה חולינוב סיפר: "הילד שכב על הכביש בסמוך לרכב כשהוא מחוסר הכרה וסובל מחבלת ראש מדממת קשה. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני שכלל קיבועים ועצירת דימומים ופינינו אותו להמשך טיפול בבית החולים כשמצבו קשה."
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!