תחום המשפחות הצעירות באגף נוצ"ץ בעיריית חדרה ממשיך להוביל תוכן איכותי למשפחות צעירות במסגרת 'קמפוס הורים', והפעם, הרצאתו של אסף כץ, מומחה לחשיבה יצירתית ומקים המיזם "ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם" | מוזמנים להמשיך ולהתעדכן בפעילויות ואירועי שיא בקבוצת הפייסבוק "משפחות צעירות בחדרה"
בשבוע שעבר התקיימה הרצאתו המרתקת של אסף כץ, יוצר, יזם, תסריטאי, מומחה לחשיבה יצירתית ומקים המיזם "ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם".
ההרצאה- 'לחשוב כמו ילד.ה', התקיימה במרכז הפנאי בית אליעזר במסגרת מיזם 'קמפוס הורים', המקיים מדי חודש הרצאות מטובי המרצים בתחום ההורות הצעירה, בהובלת תחום משפחות צעירות של מחלקת הצעירים באגף נוצ"ץ בעיריית חדרה.
חשיבה יצירתית. אסף כץ (צילום: דוברות העירייה)
הרצאתו של כץ, המלמדת אותנו איך לחשוב באופן יצירתי, או לחשוב כמו ילדים, נבנתה מתוך תובנות שלוקטו במשך שנים מהמיזם הייחודי 'ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם' המבוסס על עשרות אלפי ציטוטים מבריקים של ילדים, המציגים נקודות מבט יוצאות דופן על העולם.
ההרצאה משלבת סיפורים מרתקים ועובדות מפתיעות, ומספקת כלים מעשיים שיאפשרו לכם לחשוב שוב כמו ילדים ולהפוך לגרסה טובה ויצירתית יותר של עצמכם.
תחום משפחות צעירות, ששם לעצמו למטרה את עידוד זמן האיכות המשפחתי, נועד עבור כל המשפחות בעיר- ותיקות וחדשות כאחד, ומציע מגוון פעילויות קבועות ואירועי שיא ביניהם קורסי החייאת תינוקות וילדים, הרצאות להורים, טיולים, שי ליולדות חדרתיות, שי למשפחות חדשות בעיר, תחרויות, אירועי הפנינג, שעת סיפור ועוד.
עיריית חדרה ממשיכה להוביל תוכן איכותי עבורכם גם ב 2022, מוזמנים להמשיך ולהתעדכן במגוון הפעילויות בקבוצת הפייסבוק "משפחות צעירות בחדרה"
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!