המשטרה ביצעה בסוף השבוע אכיפה מוגברת נגד נהגי רכבי שטח הנוהגים בניגוד לחוק ופוגעים באיכות חיי התושבים
בעקבות תלונות אזרחים על רכבי שטח המשתוללים בימי שישי אחה"צ באזור גבעת אולגה הובילו השוטר הקהילתי בגבעת אולגה ומשרד התנועה במשטרת חדרה מבצע אכיפת תנועה בדגש על רכבי השטח.
במהלך המבצע נבדקו עשרות רכבי שטח וכלי רכב דו גלגלי ונרשמו דו"חות בגין: בריונות בכביש, תקינות ובטיחות לקויה של כלי הרכב, רכיבה בניגוד לחוק.
וכן ניתנה לנהג טרקטורון הזמנה לדין בגין נהיגה על כביש בניגוד לחוק ו-4 טרקטרונים הורדו מהכביש בגין ליקויים שונים.
בנוסף, עוכב לחקירה נהג בגין חשד לנהיגה תחת השפעת סמים.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".