המשטרה עצרה 2 קטינים מפרדס חנה בחשד שאחד מהם תקף תלמיד בתוך בית הספר והאחר נהג ללא רישיון בישוב וחבריו תקפו את ניידת המשטרה שעצרה אותו
המשטרה עצרה אתמול קטין תושב פרדס חנה בחשד שנהג ברכב ללא רישיון נהיגה, במהירות מופרזת תוך שחבריו תוקפים את ניידת המשטרה שביקשה לעצור אותו
המשטרה פתחה בסריקות לפני כחודש עם קבלת דיווח מניידת של אגף התנועה בגין מעקב אחר רכב שנתפס במהירות של מעל 130 קמ"ש בצומת פרדס חנה.
ברכב נהג קטין תושב פרדס חנה בן 16 כאשר 2 חבריו הקטינים אף הם נמצאים עימו ברכב.
במהלך ההימלטות הגיע הרכב לחדרה וחבריו של נהג הרכב החלו לתקוף את ניידת המשטרה תוך שהם חוסמים אותה בפחי אשפה, משטחי עץ ומיידים לעברה אבנים. בסופו של המעקב אותר ונתפס הרכב וכנגד חבריו של הנהג הוגש לפני כשבועיים כתב אישום בגין המיוחס להם.
מאז האירוע שהה נהג הרכב בבריחה ובתום פעולות חקירה שנעשו כדי לאתרו, הוא אותר אמש ונעצר עי בלשי הנוער של תחנת חדרה. בתום חקירתו החשוד נעצר והבוקר הוא יובא לדיון בבימ"ש לנוער בחדרה בבקשה להאריך את מעצרו.
אלימות בפרדס חנה (צילום: שלומי גבאי)
במקרה אחר המשטרה עצרה היום קטין תושב הישוב, בחשד לתקיפת תלמיד בית ספר. עם קבלת הדיווח לפני שבוע המשטרה פתחה בחקירת אירוע תקיפה שאירע בתוך בית ספר בפרדס חנה במסגרתו נפצע אחד התלמידים ופנה לקבלת טיפול רפואי כשהוא פצוע באורח קל.
לאחר ביצוע פעולות חקירה מגוונות, עצרו לפני זמן קצר בלשי הנוער במשטרת זכרון יעקב תושב המקום קטין בן 14 בחשד לביצוע המעשה.
בתום החקירה שוחרר הקטין למעצר בית בתנאים מגבילים ובהמשך צפויים מעצרים נוספים.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.