מאת: ראובן יגיל יום שלישי,
26 באוקטובר 2021, 16:02
בתום דיון ממושך שהתקיים השבוע במשרדי הוועדה לתשתיות לאומיות בנוגע להקמת שדה תעופה בחדרה, החליטה הוועדה בעת הזו לא להצביע על הפקדת התכנית
הוועדה לתשתיות לאומיות, בראשות יו"ר מטה התכנון הלאומי, קיימה השבוע דיון (ב' 25.10.21) בנוגע לתכנית להקמת שדה תעופה למטוסים קלים במזרח העיר חדרה, במקום שדה התעופה המתפנה בהרצליה. עירית חדרה שמחה לעדכן על החלטת הות"ל שלא להצביע על הפקדת התכנית לשדה תעופה בחדרה, ובכך למעשה למנוע את הפקדתה בעת הזו.
בדיון הציגו ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן, מחזיק תיק הנדסה רון שגן, המשנה לראש העיר עו"ד יניב דרי, וכן ראשי רשויות נוספים ומומחים מקצועיים מטעם 6 הרשויות החברות במאבק, במשך כשלוש שעות את הפגיעה הקשה בעיר חדרה וסביבתה במגוון אספקטים, החל מאיכות חיי התושבים, דרך הפגיעה בסביבה וסכנות הבטיחות הנובעות מהתכנית, וכלה בפגיעה בתכניות הפיתוח העירוניות בחדרה ובפרט תכניות התחדשות עירונית.
ההחלטה שהתקבלה על ידי הועדה לתשתיות לאומיות, משקפת את העובדה שבקרב שרי הממשלה האמונים על התוויית המדיניות התכנונית, קיים קונצנזוס כי אין להקים שדה תעופה בחדרה משום הפגיעה בתושבים שהקמת שדה שכזה תהווה. החלטה זו מהווה את מימוש מדיניות זו.
ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן הבהיר כי ימשיך לפעול ביחד עם הרשויות השכנות ומטה מאבק התושבים כנגד התכנית הפוגענית הזו. האיום נבלם אך לא הוסר וחשוב להמשיך לפעול בקרב מקבלי החלטות בכדי לוודא שתכנית זו לא תקודם במסדרונות התכנון או בקרב הרשויות האמונות על תעופה.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.