אישום: הפסיד כסף בבורסה וניסה לרצוח את בת זוגו לפני החתונה
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
20 באוקטובר 2021, 20:52
מכתב האישום עולה כי על רקע קשיים כלכליים, החל הנאשם לסחור בבורסה באמצעות האינטרנט על מנת לממן את חתונתו
פרקליטות מחוז חיפה (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד תושב חדרה בן 34, בגין עבירות של ניסיון רצח וחבלה חמורה בנסיבות מחמירות שביצע כלפי בת זוגו לאחר שהפסיד בבורסה עשרות אלפי דולרים.
על פי כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד לילך תמיר, על רקע קשיים כלכליים, החל הנאשם לסחור בבורסה באמצעות האינטרנט על מנת לממן את חתונתו. אז הפסיד בבורסה עשרות אלפי דולרים והחליט לרצוח את בת זוגו ולשים קץ לחייו. בתאריך 24/9/21 לפנות בוקר התעורר הנאשם נטל סכין מטבח באורך של כ-25 ס"מ ודקר את המתלוננת כשהיא ישנה בצווארה באמצעות הסכין. כתוצאה מהדקירה התעוררה המתלוננת מדממת, הבחינה בנאשם שאחז בידו בסכין המגואלת בדם, וקמה במהירות מהמיטה, הנאשם ניסה לדקור את המתלוננת פעם נוספת, תוך שהוא אומר לה כי הוא מצטער, וכי הוא עושה זאת בשבילה.
המתלוננת הצליחה לתפוס את להב הסכין בידה ומנעה מהנאשם להמשיך ולדקור אותה, המתלוננת החלה להרגיע את הנאשם, ביקשה ממנו להניח את ראשו על ברכיה, והנאשם עשה כן תוך שהוא ממשיך לאחוז בידית הסכין, והיא ממשיכה לאחוז בלהבה. אז הרגיעה אותו שיש לה מספיק כסף לממן את החתונה ובקשה ממנו לשחרר את אחיזתו מהסכין. בשלב זה שחרר הנאשם את אחיזתו מהסכין, והמתלוננת קמה כשהסכין בידה ונמלטה לדירת השכנים, אשר הזעיקו סיוע רפואי ומשטרה. אז הנאשם נטל לידיו סכין נוספת, ניגש לחדר האמבטיה בדירה ודקר עצמו בצווארו.
כתוצאה ממעשיו של הנאשם נגרמו למתלוננת חתך עמוק בצווארה וחתכים בכף ידה השמאלית. היא הובהלה לבית החולים, שם נותחה ובהמשך אושפזה במחלקת טיפול נמרץ. המתלוננת שוחררה מבית החולים כעבור 12 יום. הנאשם הובהל לבית החולים שם נמצא פצע דקירה בצווארו שנתפר, והוא שוחרר למחרת מבית החולים למעצר.
הפרקליטות ביקשה מבית המשפט לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!