כשיצירתיות וחזון משלבים ידיים התוצאה היא שינוי חיובי
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
12 בספטמבר 2021, 21:07
מיזם בעלי עסקים בעיר להעלאת המודעות לאלימות במשפחה: מהלך מבריק שרקם עור וגידים ובפועל מתקיים בעיר חדרה, נותן מענה למי שחשה או חש במצוקה בזמן אמת
במסגרת היוזמה החשובה, נרתמו בתי עסק בעיר, בשילוב 'המרכז לשלום המשפחה' אגף הרווחה בניהולה של מאיה ויסמן מוסקוביץ, 'הרשות לביטחון קהילתי' בניהולה של דבורה עמר, יועצת ראה"ע לקידום מעמד האישה רויטל פוקס, מנהלת פרויקטים במנהלת העסקים של 'החברה הכלכלית' ענבר לוי, 'ויצו חדרה' בניהולה של שרה ריינר, מחלקת קהילה פנאי העיר בניהולה של אסנת בוריה ו'מרכז צעירים חדרה' בניהולה של אולה פרץ, לתת מענה למי שחשה או חש במצוקה בזמן אמת ולהציג להם דרכי התקשורת למרכזי הסיוע, זאת באמצעות מדבקה על כל משלוח שבתי העסק מבצעים.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".