פסטיבל הבירה הרביעי של חדרה ממשיך את המסורת המוצלחת, עם אלפי מבלים מחדרה ומרחבי הארץ, שנהנו במהלך שני ימי הפסטיבל מהופעות משובחות, עשרות סוגי בירה מהארץ והעולם, מתחם אוכל ואירוע הוקרה חגיגי לאלופים האולימפיים שלנו, טוהר בוטבול, ברוך שמאילוב ושי קקון
פסטיבל הבירה, שנערך במרכז חדרה העיר (בפיאצה וברחובות הסמוכים) זו הפעם הרביעית, יצר חוויה אורבנית ייחודית. סמטת פלטרין עוצבה השנה לכבוד הפסטיבל עם מיצג של כדורים סיניים מאירים תלויים באוויר, שיצרו אווירה ייחודית והוסיפו צבע לאירוע. לצד המגוון העצום של הבירות המשובחות מהארץ ומהעולם, באי הפסטיבל נהנו גם ממתחם האוכל, שכלל גם FOOD TRUCKS, משאיות מזון משובח, כך שהפסטיבל סיפק חווייה לא רק לחובבי הבירה, אלא לכלל הציבור, עם אווירה שמחה, הופעות ודוכני יריד ואמנים.
חוגגים למרות המגבלות (צילום: דוברות העירייה)
בערב הראשון לפסטיבל הופיע ההרכב הפופולרי 'התקוה 6' מופע מסיבה מקפיץ. מי ש'חיממו' את המופע היו להקת 'תופעות לוואי' המקומית, מיזם ייחודי מרגש במיוחד, המשלב מוזיקאים צעירים ומוכשרים עם ובלי צרכים מיוחדים. בנוסף, נערכה קבלת פנים חמה לספורטאים האולימפיים שלנו, טוהר בוטבול, ברוך שמאילוב ושי קקון, שהגיעו גם הם ליהנות בפסטיבל אחרי שחזרו מהאולימפיאדה מעוטרים במדליות. בערב השני הופיע מוש בן ארי, שהלהיב את הקהל בשיריו שכולם מכירים ואוהבים.
פסטיבל הבירה בחדרה צילום: דוברות העירייה
למרות מגבלות הקורונה, תושבי חדרה נהנו גם השנה מקיץ משופע אירועים, בשכונות, במרכזי הפנאי, בחוף הים, במרכז העיר ובמתחמי מסחר, כולל הרקדות, שעות סיפור, הקרנת סרטים, מופעי אמנים, ועוד שפע אירועים. גנדלמן: "תושבים אמרו לי שסוף סוף לא נאלצו לחפש בילויים מחוץ לעיר, ואף אירחו קרובי משפחה שהגיעו ליהנות מהאירועים בחדרה. רבים הודו על העשייה והביעו את גאוותם להיות חדרתיים, ומבחינתי זו הייתה המחמאה הגדולה ביותר שראש עיר יכול לקבל".
ממשיכים את המסורת צילום: דוברות העירייה
את הפסטיבל הפיקה חברת "נחלים - החברה העירונית לפיתוח תיירות בחדרה" בהתאם לחזונו של ראש העיר צביקה גנדלמן לקידום תיירות במרכז העיר. את הארגון והתכנון ליווה חבר המועצה שי ברכה, הממונה על תיק עסקים, ככזה יוזם אירועים לקידום המרחבים העסקיים ברחבי העיר.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.