לפני עלייתו לתורה מאור אושפז. המשפחה חגגה את בר מצווה על הדשא בבית החולים
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
25 ביולי 2021, 10:38
זמן קצר לפני העלייה לתורה לרגל בר המצווה נאלץ מאור להתאשפז בהלל יפה. משפחתו ביחד עם צוות בית החולים הפתיעו אותו וארגנו לו בר מצווה בחצר בית החולים. היה מרגש ומשמח
לא כך תכננה משפחת אפודי מחדרה לחגוג את בר המצווה של הבן מאור. ביום שאמור היה לעלות לתורה, הרגיש כאבי בטן חזקים ואושפז במחלקת ילדים במרכז הרפואי הלל יפה. הרב אהרון קוביטשעק, שהכין אותו לבר המצווה, יצר קשר עם המשפחה ואמר שמאור יכול לעלות לתורה גם בבית החולים. מיד נרתמו כולם וארגנו למאור בר מצווה מרגשת במיוחד- ברחבת הדשא של המרכז הרפואי הלל יפה.
כשהוא מהודר בטלית חדשה, עטוף בבני משפחה וצוות בית החולים, עלה לתורה. במסגרת פרויקט "עוגה לכל ילד" של עמותת הידידים של המרכז הרפואי הלל יפה- רעיון שיזם מר יורם רביב, חבר בעמותה, העניקו לו בהפתעה- מנהלת אגף ילדים, ד"ר עדי קליין יחד עם מר רביב - עוגה מושקעת במיוחד לרגל בר המצווה.
מאור התרגש מאוד מהמחווה והודה לצוות בית החולים על הטיפול שקיבל והמתנה המפתיעה והטעימה. שיהיה במזל טוב!
חגיגה בהפתעה. מאור חוגג בר מצווה (צילום: דוברות בית החולים)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!