לקראת חופשת הקיץ: במהלך השבוע האחרון הוצבו פופ אפים (עמדות מידע) בבתי הספר התיכוניים ברחבי העיר, המנגישים את זכויות הנוער בעבודה
הקיץ כבר התחיל, ובקרוב צפויים בני ובנות נוער לחפש עבודה לחודשי החופש הגדול. יוזמה של מחלקת הנוער באגף נוצ"ץ, בשיתוף מועצת הנוער העירונית והנוער העובד והלומד, מנגישה עבור הנוער החדרתי את הכללים לתנאי העסקתם במקומות עבודה שונים ואת הזכויות שלהם בעבודה באמצעות פופ אפים שהוצבו בבתי הספר תיכון חדרה, הרב תחומי ותיכון בית אליעזר.
בשבוע האחרון הוקמו בכל בית ספר עמדות מידע ייעודיות עבור בני הנוער, בהן ניתן היה לברר מהן הזכויות בעבודה, זאת בהתאם לגיל ולעבודה אותה בן הנוער מבצע. מלבד המידע החשוב, בעמדות אף חולקו עלוני מידע בנושא, וכן וברקוד להורדת אפליקציה המנגישה את זכויות בני הנוער העובדים בצורה ברורה ונוחה. בנוסף לעמדות, מחלקת הנוער חילקה ארטיקים במטרה לעודד את התלמידים להגיע ולברר על הזכויות שלהם.
במסגרת יוזמת הפופאפים שנמשכה לאורך השבוע, הגיעו לעמדות השונות מאות תלמידים מרחבי העיר ששאלו, ביררו ובדקו מה מגיע להם לקראת העבודה בקיץ. את הזכויות שהוצגו בעמדות המידע ניתן למצוא בכל עת בעמוד האינסטגרם של מחלקת הנוער העירונית - noar.hadera, המאחלת לבני הנוער בעיר קיץ מהנה ובטוח.
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!