אופנה עם ערכים: יוזמה משותפת לקהילת הסטודנטים 'בוחרים מחר' הפועלת במסגרת מרכז צעירים חדרה של אגף נוצץ בעיריית חדרה ו'הביגודית' של ויצו חדרה, מציגה את המבחר האופנתי של הביגודית בהפקת אופנה קיצית ומרהיבה
מי שמעריך אופנה, ימצא בביגודית של ויצו חדרה עולם ומלואו, עם מגוון עצום של בגדים שווים לכל כיס, טעם וסגנון אישי, אך חשוב מכך, רכישת בגדים בביגודית מהווה למעשה תרומה בחזרה לקהילה, שכן כל הכנסותיה מוקדשות לפעילויות החברתיות של ויצו. יוזמה חברתית משותפת של קהילת הסטודנטים 'בוחרים מחר' בחדרה וויצו חדרה מציגה את המבחר האופנתי שיש לביגודית להציע, בהפקת אופנה איכותית ברוח הקיץ. אתם פשוט חייבים לקחת חלק ולבוא לבקר.
ביגודית של ויצו חדרה (צילום: דוברות העירייה)
במסגרת תכנית 'בוחרים מחר', סטודנטים תושבי העיר חדרה עוברים תכנית הכשרה בה הם מתוודעים לסוגיות חברתיות שונות, הוגים ומוציאים לפועל יוזמות חברתיות על מנת לקדם תחומים וסוגיות אלה. קהילת הסטודנטים 'בוחרים מחר' בחדרה היא חלק מתכנית ארצית להקמת קהילות צעירות ועשייה יזמית בקרב צעירים הרוצים להוביל שינוי בעירם. בחדרה הקבוצה פועלת בשיתוף פעולה עם טורבינה מרכז צעירים חדרה של אגף נוצ"ף בעיריית חדרה, אגף צעירים - הסוכנות היהודית ומפעל הפיס.
החיבור בין שהקל לביגודית של ויצו צילום: דוברות העירייה
במסגרת התכנית, נוצר חיבור מיוחד בין סטודנטיות לעיצוב במכללת שנקר לביגודית של ויצו בחדרה, חנות יד שנייה אותה מפעילים ויצו בה ניתן לרכוש בגדים מעולים במחיר סמלי, כאשר כל הכנסות החנות הן קודש להמשך ופיתוח פעילות הסניף למען הקהילה. אנסטסיה, הסטייליסטית שמובילה את הפעילות בביגודית, שיתפה את הסטודנטיות בשאיפה שלה להגיע לקהלי יעד נוספים שיפקדו את הביגודית ויוכלו להנות מבגדי הווינטג' הייחודיים הנמכרים בה.
עבודה משותף עם הסטודנטיות צילום: דוברות העירייה
בתהליך עבודה משותף עם הסטודנטיות, התקבלה החלטה להוביל מיזם של צילום הפקת אופנה מתוך מבחר הבגדים והאביזרים בביגודית, ולהנגיש את מרכולתה לתושבי חדרה נוספים. הסטודנטיות גייסו את הדוגמניות אביטל טרסוב ולידן כהן, שנרתמו למיזם בהתנדבות, את הצלם והעורך אדיר טובלי, המפיקה חלי יגודייב ועוזרת ההפקה ניקול זורין מקהילת 'בוחרים מחר', וכך נולדה הפקה אופנתית איכותית ברוח הקיץ, המציגה את המבחר שיש לביגודית להציע, ביניהם בגדי מעצבים ופריטי וינטג׳ ייחודיים.
הביגודית ממוקמת ברחוב הרצוג 8, חדרה ושעות הפעילות הן בימים א׳-ב׳, ד׳-ה׳ בין השעות 9:00-14:00 וביום ג׳ בין השעות 9:00-18:00
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!