הצוות הרפואי שהגיע לנחל ביצע בה פעולות החייאה אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותה במקום
מיכל אדרי בת 18 מחדרה תלמידת בית הספר הרב תחומי, טבעה ביום שישי למוות בנחל האסי סמוך לקיבוץ ניר דוד. אדרי הגיעה לאזור עמק בית שאן עם קבוצה של בני נוער.
חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לאזור העניקו לה טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נאלצו לקבוע את מותה במקום.
מיכל אדרי ז"ל (צילום: באדיבות המשפחה)
פראמדיק מד"א דניס פולקוב סיפר: "כשהגענו לקיבוץ הובילו אותנו לגדות הנחל אליו משו את הנערה כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה. הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות שכללו הנשמות, עיסויים ומתן תרופות אבל מצבה היה קריטי ובסופן נאלצנו לקבוע את מותה."
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!