בתום חקירת המשטרה, אתמול הוגשה נגד החשוד הצהרת תובע בבימ"ש חדרה בגין המיוחס לו ובימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום בחשד לדקירה ותקיפה חמורה
בתאריך 4.3.21 המשטרה פתחה בחקירה עם קבלת על אדם שנדקר סמוך לקניון בחדרה. מחומר החקירה עלה כי החשוד הגיע למקום, ירד מרכבו והחל לדקור את הקורבן ביחד עם אחרים ולאחר מכן עזבו אותו כשהוא פצוע בכל חלקי גופו.
הפצוע, תושב העיר בן 39 פונה לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי הלל יפה ומאושפז שם עד כה. פעולות חקירה מאומצות שביצעו החוקרים בתיק זה הביאו למעצרו של החשוד, תושב העיר בן 20 ומעצרו הוארך מעת לעת.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!