במטרה לעודד חיסונים בקרב אוכלוסיות שונות, בעיקר אלה שאחוז המתחסנים בהן נמוך מהממוצע, תקיים העירייה בשיתוף מד"א מבצעי חיסונים ממוקדים
עיריית חדרה מעודדת תושבים להתחסן, ואף תקיים באמצעות מד"א 3 ימים של מבצעי חיסונים ממוקדים לאוכלוסיות שונות. מדובר בעיקר באוכלוסיות שנמצא כי אחוז המתחסנים בהן נמוך מהממוצע: אוכלוסייה בוגרת בשכונות מערב העיר, נוער וצעירים, ואוכלוסייה חרדית.
בהנחיית ראש העירייה צביקה גנדלמן ייפתח במוצאי שבת, 20 בפברואר, בין השעות 20:00 ל-24:00 מתחם לחרדים ברחוב מיכאל חזני (מול מתנ"ס קלור).
ביום ראשון, 21 בפברואר, בין השעות 20:00 עד 04:00 לפנות בוקר ייפתח מתחם נוער וצעירים לגילאי 16 עד 25, בחניית אקו-פארק.
ביום שני, 22 בפברואר, בין השעות 8:00 עד 20:00 ייפתח מתחם חיסונים לכלל האוכלוסייה. המתחם ייפתח במתנ"ס גבעת אולגה במטרה לעודד את האוכלוסיות בשכונות מערב העיר להגיע להתחסן.
מבצע החיסונים ממוקדי אוכלוסייה הוא חלק מהפעילות של העירייה לעידוד החיסונים. כזכור, לפני כחודש קיימה העירייה מבצע "מתחסנים ונהנים", בו השתתפו מאות תושבים ששלחו את תמונותיהם בעת החיסון ונכנסו להגרלה. עשרה מתחסנים זכו בתו קנייה על סך 1000 שקלים לרכישה בחנויות בחדרה.
עיריית חדרה מעודדת תושבים להתחסן (צילום: דוברות העירייה)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!